Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a megvonásos vérzés fogamzásgátló szedése mellett? Bővebben lenn
Nagy valószínűséggel nincs semmi gond.Azért ilyen mert ez nem renes menstruációs vérzés
De ha ez téged megijeszt menj el a dokihoz.
A tabletta egyrészt megakadályozza a peteérést, msárészt a nyálkahártya sem vastagodik meg annyira, mint tabi nélkül. Ez az oka annak, hogy kevesebb a vérzés és rövidebb ideig tart.
Amúgy elvileg ha teherbe esel tabi mellett, akkor megvonásos vérzés sem lesz. Ezt direkt nőgyógyásztól kérdeztem meg, mert engem is érdekelt.
Bár hozzá kell tenni, hogy van olyan, aki terhesség alatt is rendesen menstruál. Gondolom ilyen esetekben tabival sincs másképp. De ez ritka:)
zerintem felesleges aggódnod:)
Utolsó!
A ritkát arra értetted, hogy terhesség alatt is menstruál?
nos nekem személy szerint van néhány ismerősöm aki így született ;) ugyanis a szüleik nem gyanakodtak hogy terhesek mert ugyebár megjött nekik....szóval...már semmi sem biztos....
"már semmi se biztos". Ez így van:D
De azért gyakoribb, hogy egy nő nem menstruál, ha terhes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!