Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órástól kimaradhat a menstruáció? Escapelle.
Figyelt kérdés
Júniusban kétszer jött meg, köszönve a 72 órás tablettának.Viszont júliusban semmi. 12. napja késik. Remélem az escapelle kavart be. Tapasztalatok?2010. aug. 2. 22:49
1/6 anonim válasza:
A 72 órás utáni menstruációdra számold a 28 napot... ahhoz képest késik 12 napot?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ahhoz képest. Mellesleg a ciklusom "alapjáraton" nem kimondottan 28 napos, 32-35. Szóval így számoltam. A 72 órás csúnyán felboríthatja a rendszert, ezt olvastam a neten. Csak aggaszt egy kicsit a dolog, pedig szerintem nincs miért aggódnom, védekezünk és mindig odafigyelünk, nehogy baj legyen.
2010. aug. 2. 23:07
3/6 anonim válasza:
A 72 órás nem 100%-os. Ha aggódsz, csinálj egy tesztet. De vszínáleg csak a tabi zavart be, mert már kétszer megkött (ha jól vettem ki az írásodból).
4/6 anonim válasza:
nem csak felborítHATja, hanem fel is borítja... sokkal több hormon van benne, mint egy egyszerű fogamzásgátlóban. sztem nálad is ez történt, és nincs semmi baj. és főleg ne idegeskedj, az is késleltetheti.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Tudom, tudom, nem kell idegeskednem, DE 2 hét múlva nyaralás és annak sem örülnék ha akkor jönne meg. A napokban tesztelek egyet a biztonság kedvéért. Ja, és ha érdekelne esetleg valakit 19 éves vagyok ezt elfelejtettem kiírni.
2010. aug. 2. 23:35
6/6 anonim válasza:
Rajta van a papírján, úgy tudom, hogy hat hónapig mindent bekavar...szóval simán lehet, hogy még hónapokig össze-vissza lesz a mensid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!