Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló fel tudott szívódni? Help
Fogamzásgátlót szedek.
7 napos szünetben az utolsó nap (vasárnap) hasmenésem volt kb 4x.
Hétfőn kezdtem el az új levelet , de hétfőn is hasmenésem volt 2x délelőtt meg 1x délután. Fél 8kor este veszem be a tablettát ezt követően nem volt hasmenésem,csak kedden egyszer délután 3 kor, azóta normális a székletem. Aggódom, hogy befolyásolta e a hasmenés.
Okozhat gondot a felszivódásban?
Szia! Az en kedves parom is jart mar majdnem teljesen hasonloan.
Ameddig hasmenesed van mindenkepp vedekezettek ovszerrel, tegyuk fel ma mar nem ment a hasad, azaz a szerda okes, igy csutortok gyogyszer bevetel utan szexelhettek vedekezes nelkul. :)
Mert egyebkent igen, allitolag okoz gondot a felszivodasban. DE inkabb indenkepp hivd fel a haziorvosod hatha tud valaszolni, ha o megsem akkor a nogyogyaszod keresd fel. :)
Tudom nem segitettem sokat, de remelem kapsz normalisabb valaszt is! :) szep napot es jobbulast!
23F
Köszi a választ!
Igazábol csak hétfőn az első szem tabletta bevetele előtt jó pár órával hasmenésem. A tabletta bevétele után nem volt csak egyszer másnap délután 3kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!