Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál erre a helyzetre?
A barátnőm elég prűd. Nem sokszor adatik meg az alkalom, hogy szekszeljünk.
akkor visszont nincs semmi orális dolog, ő valahogy nem kedveli. Nem hagyja hogy én nyaljak, ő se nagyon segít rá, max egy-kettő fel-le és ennyi.
Gyakran van az, h az ujjal nem elég, síkosítót gáznak tartja de így nem jön létre aktus és akkor jön a "hagyjuk"
Ilyenkor, ha jó napja van kielégít engem kézzel, ha rossz akkor csináljam magamnak, ha még rosszabb akk ne is merészljem,.
Utána mindig jön azzal, h mindig csak nekem jó, mert ha neki nem megy akk attól függetlenül kiverhertem
Igen kiverhetem naponta többször is, stb. most ha a barátnőm nem megy el, akk nekem se lehetne,. nem tudom jobban megfogalmazni
Próbálj több előjátékot, most mindegy ha nem szereti az orált attól még ezer dolog amitől felizgulhat, simogasd, csókolgasd, nyalogasd a testét mindenhol, simogasd a csiklóját ne ujjazd ha eleve nem nedves eléggé. Aztán jöhet a szex is.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!