Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyutt voltunk es kilyukadt a gumi. Nagyreszet megtalaltam a hasamon de nem tudom hogy bele is ment-e. Lehet terhes?
Multkor egyutt voltunk gumi nelkul 2 hete es akkor vett mar be 72 oras tabit es en ugy tudom azt nem ajanljak tul surun...
A menzesze kb 1 hete jott meg. Egy csomo spermat megtalaltam a hasamon de nem tom mennyi ment-e bele.
Durex Love-t hasznaltunk, az spermicides?
Mennyi az eselye hogy terhes? Valami otlet hogy ne legyen baba es szuleinek se kelljen belefolyni?
Védekezzetek már normálisan drágáim, és akkor a barátnődnek se kéne úgy szedni a 72 órásat mint a cukorkát, és neked se kéne ilyeneken stresszelni, nem lenne egyszerűbb? Ha látogatjátok a nőgyógyászt, irassatok fel fogamzásgátlót is...
L21
És két héttel ezelőtt mi volt? Nem védekeztetek? Vagy akkor is kiszakadt? Mert akkor ajánlom, hogy máskor előre gondolkodjatok, vagy tanuljtáok meg NORMÁLISAN felhelyezni a gumit!!!
Egy hete kezdődött a menzesze, vagy egy hete múlt el? Ha egy hete múlt el, akkor jó nagy szarban vagytok. Ha egy hete jött meg, akkor kevésbé nagy szarban, de akkoris benne vagytok azért.
Nem, nem spermicides.
Nem vagyunk jósok, nem tudjuk megmondani, mennyi az esélye. Ha belement és peteérése volt, akkor kb 20%.
Valami ötlet? Menjetek el orvoshoz. Aztán imádkozzatok.
Ha terhes és 18 év alatti, akkor szülők nélkül nem tudjátok elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!