Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik szerintetek a dolog?
Egy lánnyal szexeltünk múlt hétvégén, azt hazudta hogy fogamzás gátlót szed màr vagy 5éve, és kiderült hogy nem igaz. Nem mentem el benne, illetve előtte kb egy órával orálisan elégített ki, szóval ez nem tudom változtat-e valamin. Nyilván én is hülye voltam tudom, de megbíztam benne mert ismerem már jó ideje. Ha esetleg terhes (ezzel idegesít, hívogat azóta minden nap sokszor..) hogyan működik az elvetetés? Sajnos nem lenne más, őt kidobnák valószínű a szülei otthonról ha teherbe esne és gyereket szülne.
Nemsokára meg kéne jönnie neki, most barnás folyadék/váladék jön neki, ez mit jelenthet szerintetek?
20 évesek vagyunk
5#, 4. vok, a Kérdező egy alkalmasnál nem bír gumit húzni? Ja, hogy zokni? Akkor magára vessen. A csaj - lehet, hogy - megkapta amit akart, de az is lehet, csak figyelmetlen volt.
Eszembe sincs regényt írni - neki.
Ha szándékosan nem védekezett, miből gondolod, hogy abortuszra majd el akar menni?
Először végezzen egy tesztet az aktus után legalább 2 héttel. Ha pozitív, akkor nőgyógyászhoz kell menni, de nem azonnal, mert csak akkor végeznek abortuszt, amikor már van szívhang. Az orvosnak kell jelentkeznie, hogy nem akarja megtartani, és ő majd elmondja a továbbiakat.
Ha nem akarja elvetetni, akkor viszont sem te, sem a szülei nem kötelezhetik, és simán rádverik a 18 évi gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!