Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatexről mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatexről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok... 1.5éve van komoly kapcsolatom eddig mindig óvszerrel védekeztünk! láttam a tv a pharmatexet és kiváncsi vagyok a ti véleményetekre! hogy maradjuk az óvszernél vagy Hormonális fogamzásgátlót kezdjek el szedni? valaki a pharmatex használata mellet esett teherbe?! illetve melyik "fajtáját" ajánlanátok szives (kúp ,krém tampon. kapszula?" köszönöm előre a válaszokat!
2010. júl. 31. 20:43
 1/4 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy bíznék benne. Ezek helyileg alkalmazott fogamzásgátlók, tehát a spermát a hüvelyben pusztítják el. Állítólag! Szerintem el kellene menned egy nőgyógyászhoz és felíratni vele egy hormontartalmú gyógyszert.
2010. júl. 31. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

a héten én is olvasgattam erről itt gyikon is és neten is,gondoltam mi is kipróbálhatnánk a barátommal...de olyan dolgokat olvastam róla hogy csak 90%os védelmet nyújt stb.. és valahogy inkább lemondtam róla,inkább fogamzásgátló mint pharmatex

szerintem olvasgass utána,érdemes (ha nem kapsz sok választ itt)

2010. júl. 31. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
megszakítással esetleg, de mivel fiatal vagy, neked nem biztos, hogy hiányzik egy baba. rizikósabb, mint a gumi v a gyógyszer. pesszáriummal nem rossz a dolog, de önmagában kevés. írd be az itteni keresőbe. sokan írják, h teherbe estek helyes használat mellett... én gyógyszert szedek, kényelmes, nincs mellékhatás, csak ajánlani tudom. menj orvoshoz, beszéld meg vele.
2010. júl. 31. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megszakítás mellett elég hatásos. Önmagában én sem használnám, de megszakítással igen. Elvégre az lenne a célja hogy megelőzze a terhességet, még ha beleélvezéssel csak 70%-os védelmet nyújt, megszakítással nagyon minimalizálja az esélyt. Én fog.gátlót nem ajánlok (rossz tapasztalat), de neked kell eldöntened :)
2010. aug. 1. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!