Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin miért szidja mindenki a fogamzásgátlókat?
Szinte csak negatív véleményt lehet róla olvasni, pedig nem igaz, hogy mindenkinek lesznek negatív mellékhatásai tőle. A legtöbben elkezdik szidni, hogy hízott, rossz lett a hangulata, csökkent a libidója, és azt mondják, hogy ne szedje senki ezek miatt. Amit azért nem értek, mert egyáltalán nem mindenkiből vált ki ilyen hatást. Nyilván azzal én is tisztában vagyok, hogy felborítja a hormonháztartást, de ha valóban ilyen szörnyű lenne, akkor szerintem nem szedné több millió nő...
Nem egy olyan videó van youtube- on sem, amiben nők szidják a tablettákat azért, mert NEKIK nem vált be, és emiatt senki el ne merje kezdeni... Nem igazán értem ezt a hozzáállásukat.
Én első kézből néztem végig, mit tesz a fogamzásgátló anyukámmal 7 évvel ezelőtt. SOHA nem fogok fogamzásgátlót szedni. Ha lesz rá okom (kapcsolat) és pénzem, elköttetem magam.
Azért van ez a negatív visszhang, mert sokan elbagatellizálják a fogamzásgátló hátrányait, és ez dühítő.
Azok a férfiak is, akik soha nem akarnak gyereket, elvárják a párjuktól hosszú kapcsolatban a fogamzásgátlót, ahelyett, hogy elköttetnék magukat. Sokszor még ők vannak felháborodva, ha a nő nem akar gyógyszert szedni. Egy percig sem foglalkoznak a súlyos mellékhatásokkal. De a tablettázó, mellékhatástól nem szenvedő nők szintén ezt képviselik. Ez a hozzáállás generálja ezt a negatív visszhangot.
Mert annak nincs hírértéke, ha valami működik. Senki nem mondja, hogy időben jön a vonat, csak azt, hogy késik.
Többszázezer nő használja itthon is, némelyikének van gondja vele már csak a nagy számok törvénye alapján is, de a legtöbbnek meg nincs.
Rizikfaktor a méhnyakrák kialakulására.
Csak a barátnőim közül 3nak volt ebből gondja, mindháromnál el kellett távolítani a méhnyakból egy részt, és ezek a lányok 25-30 éves kor közöttiek. Szörnyű még belegondolni is, ha nem fordultak volna időben orvoshoz, lehet nem csak a méhnyak egy részét kell eltávolítani, hanem neadj isten az egész méhet, borzalmas egy ilyen fiatal nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!