Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok a megszakításról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a megszakításról, mint a védekezés egyik módjáról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan mondják, hogy nem biztonságos, azonban én nem teljesen ezt gondolom. Nyilván 16 évesen nem vállalnám be, de szerintem van egy bizonyos tapasztalati szint meg van az a mennyiségű tudás, amivel már be lehet vállalni. Ti mit gondoltok erről? Esetleg olyan, aki huzamosabb ideje alkalmazza... Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.

Hozzá teszem, hogy mindezt egy stabil párkapcsolatban gondolom, és nekünk jelenleg nem okoz gondot ha esetleg jönne egy baba, mielőtt bárki elkezdene szidni, hogy felelőtlen és nem tudom még mi vagyok.

21/L

2020. máj. 23. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább valami spermiciddel egészítsétek ki. A Pharmatex is jobb, mint a semmi!
2020. máj. 25. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:
26%
Én párommal nyolc éven keresztül így "védekeztem". Soha nem lett belőle gyerek. Mikor szerettük volna, akkor pedig szinte egyből.
2020. máj. 25. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!