Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm nem hajlandó fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem hajlandó fogamzásgátlót szedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta csak gumióvszerrel védekezünk, ami nekem már elég snassz, nem nyújt 100%os élvezetet. Hiába mondom neki, hogy menjn el gy nődokihoz, és irasson tabit, nem hajlandó, és jön a különféle butus kifogásaival, hogy ő nem mer, meg hogy fél, meg a kórházi(vagy helyi) nődoki nem megbízható, stb. Pdig még ki is fizetném neki a gyógyszerét, de hiába. Mondtam, hogy elkisérem, ha gondolja, de ezt sem akarja. Most mi legyen? Szeretem, imádom, de már unom, hogy minden szeretkezéskor fel kell neki hoznom a témát. Nagyon makacs. Tippeket kérek!
2010. júl. 29. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mit szólnál, ha szeretkezni sem lenne hajlandó, mert a tabi miatt a libidója a béka segge alatt lenne. Vagy épp tök száraz lenne szex közben..

Tessék, egy kis olvasnivaló: "- Gyakori mellékhatások (100 betegből több mint 1-nél, de kevesebb mint 10 betegből 1-nél):

Hangulati ingadozások, fejfájás, hasi fájdalom (gyomorfájás), akne (pattanás, mitesszer), emlőfájdalom, emlő megnagyobbodás, fájdalmas vagy rendszertelen hüvelyi vérzés, testsúlygyarapodás

- Nem gyakori mellékhatások: (1000 betegből több mint 1-nél, de kevesebb mint 100 betegből 1-nél):

Candida (gombás fertőzés); hólyagos bőrkiütés (herpesz simplex); allergiás reakció, amely néha súlyos lehet (angioödéma) a bőr és/vagy a nyálkahártyák duzzanatával járhat; étvágyfokozódás; depresszió; idegesség; alvászavarok; csökkent nemi vágy; az érzékszervek érzékelési zavara; szédülés, látászavarok, rendszertelen szívdobogás vagy szokatlanul gyors szívverés; vérrögképződés a (trombózis) a láb vagy a tüdő (tüdőembólia) ereiben; magasvérnyomás; migrén; visszerek; torokgyulladás; a gyomor és/vagy a bél gyulladása; hányinger; hányás; hasmenés; székrekedés; hajhullás (alopecia); viszketés; bőrkiütés; száraz bőr; szeborreás dermatitisz (bőrzsírosodással, hegesedéssel vagy bőrhámlással járó bőrgyulladás); nyaki fájdalom; végtagi fájdalom; izomgörcsök; hólyaggyulladás; csomó az emlőben (jóindulatú és rosszindulatú); nem terhesség alatti tejtermelés (galactorrhoea); petefészek ciszták; kivörösödés; a menstruáció hiánya; nagyon erős menstruáció; hüvelyi folyás; hüvelyi szárazság; alhasi (medence) fájdalom; rendellenes méhnyak kenet (Papanicolaou vagy Pap kenet); folyadék visszatartás; gyengeség; nagyfokú szomjúság; fokozott izzadás; fogyás."

Idézet egy mai, modern, alacsony hormontartalmú gyógyszer betegtájékoztatójából.

Nehogy azt hidd már, hogy ettől soha nem lehet semmi baja.

Míg neked a gumi csak az élvezetet rontja, addig a tabi a bnőd szervezetét károsíthatja. Gondolj már bele melyik a fontosabb.

Én nem ellenzem a tablettát. De csak akkor szedje a lány, ha Ő azt akarja. Nem a pasija, nem az anyja, nem a barátnője, hanem Ő. Mérlegelje szépen az előnyöket (mert az is van, ez tény. Pl. szebb bőr, kevesebb fájdalom és vérzés...) és a hártányokat, és döntse el ő.

Addig meg tűrjed a gumit, vagy keress olyat, aki hajlandó szedni. Önző vagy, iszonyatosan önző.

Jah és amúgy...ez a "már hónapok óta" meg "elég snassz"...ez elég durva szöveg. Barátommal 2,5 éve vagyunk együtt, az elejétől fogva gumival védekezünk, és soha egyszer sem kezdett el hisztizni miatta.

2010. júl. 29. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem tablettát, öt hónapig bírtam. Könnyen viseltem a menstruációt mindig is, ráadásul hosszabb a ciklusom is, mint az átlagnak (35 napos, míg a tabletta 28 napra állítja be).

Miután elkezdtem szedni, megnagyobbodott a jobb mellem, hatalmas lett a különbség a kettő közt, ráadásul pokolian fájt. Sosem volt azelőtt fejfájásom a menzeszkor, akkor majdnem széthasadt a fejem, és napokig tartott. Ráadásul iszonyúan görcsölt a hasam, mikor megjött, és rémesen véreztem. Ráadásul pattanásosabb lettem.

A barátom mondta azt, hogy ha ennyi bajom van vele, és ennyire rosszul érzem magam tőle, akkor hagyjam abba a szedését. Azóta (másfél éve) gumival védekezünk, és mindkettőnknek tökéletes élvezetet nyújt.

Eleinte nekünk is furcsa volt, de hozzá lehet szokni.

2010. júl. 29. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Jó,azért ez a dolog kettőtökről szól,nem csak az a fontos,hogy neked nyújtson 100%os élvezetet.Lehet,hogy óvszer nélkül neki kellemetlen érzés lenne(legalábbis nekem volt,hogy fájt,mert a pasi nem izgatott fel elégg).Egyébként a hülye mellékhatások ma már tényleg olyan minimálisan fordulnak elő,hogy ez nagyon gyenge idnok.Én is szedek nagyon alacsony hormontartalmú gyógyszert,és csak a mellem nőtt meg tőle,a pattanásaim múltak el,szal csak jobb lett minden.Az,hogy a nőgyógyász emgvizsgálja,az bármilyen kellemetlen,muszáj,éves nyakrákszűréskor is,meg gondolom majd ha szűlni fog,akkor se egymagában,egyedül akarja elintézni a dolgot,szal ezen mindenképp át kell esnie.Na mindegy,azért szerintem te is kicsit makacs vagy,ne csak a saját szempontjaidat lásd,de mondjuk azért ő is alkalmazkodhatna hozzád,mert az a gyógyszer tényleg nem a világ vége...
2010. júl. 29. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérd meg,hogy próbálja ki egy hónapra,vagy többre,és ha rossz,panaszai akkor abbahagyja,te beletörődsz,folytatjátok a gumis dolgot!
2010. júl. 29. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Keressetek más fogamzásgátló alkalmatosságot, ha végleg nem akar tablettát szedni. Hagyd rá, eltökélte magát, úgy sem tudod megváltoztatni a véleményét, viszont mivel ez a dolog mindkettőtökről szól, állapodjatok meg valahogy. Fogadd el, hogy nem akar gyógyszert szedni, de beszéld meg vele, hogy neked meg a gumi nem jó, szóval valami másra lesz szükség. Az egy dolog, hogy őt óvni kell, de ez rólad is szól, ha csak neki jó a szex, akkor változtatni kell. Érdkelődjetek, nézzetek körül, még milyen megbízható eszközök vannak, akár neten, akár orvosnál (ha kell, kísérd el nődokihoz, és ketten kérdezzétek meg, mit javasol) ... megértem a barátnőd, hogy nem bízik meg az orvosokban 100%-ig, mert sokan lőnek mellé, de neki mégis csak az a feladata, hogy vizsgáljon és döntést hozzon. Ha ilye helyzetbe kerülnék a barátommal, biztos próbálnék kitalálni valamit.
2010. júl. 30. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!