Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 napja szedem a (Yasminelle) fogamzásgátlót és azóta folyamatosan vérzek. Mi lehet a baj?
Most szedek először fogamzásgátlót, 21 éves vagyok, és azóta többször is éltem szexuális életet. jah és a hasam is fáj egy kicsit, de szine állandóan, a vérem pedig nagyon kevés.
És két nap múlva elfogy a bogyó és meg kellene jönnie.. akk mi van?
a dokim zat mnodja, hogy a fogamzásgátló az a peteérésat megszünteti a szedése alatt, és hogy természetes hogy nem vérzel, vagy laig vérzel, barnázol, a tabletta alatt igazából nincs rendes vérzés, előfordul hogy valakinek igen, de ritkán. Test függő, az meg hogy vérzel, hozzászokik a szervezeted, ez neki valami új, mégk orai lenne ávltani, tapasztalni kell, időt hagyni neki. A pecsételő vérzés is természetes ilyenkor. Vagy az ha hamarabb jön meg a vérzés, esetlegk icsit kiszámithatatlanbul ,redszertelenül, főleg ilyen fiatalon, nekem sosem volt rendszeres, és a bogyók sem állították be, pedig sokáig szedtem őket, rendesen vettem be őket haogy kell, és már a harmadik félénél tartok, pedig nem vagyok beteg, normális a hormonszintem és lehet babám is, al ibidom sem csökkent, pedig nem vagyok nőies lakat, és nekem is voltak fura tüneteim mint hőhullám, meg vérzés gondok. iszok rá cickafark teát ha ritkán jön meg a vérzésem, vagy nem is akar magától megjönni, idővel ha hozzászokik a szervezet, akkor talán magától is kialakul a ciklus, tea nélkül is.
Aztán ha majd babát szeretnék, éas nem éflek a terhességtől, akkor tuti nem kínzom magam mérgekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!