Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha később vettem be a tablettát ugye nem lehet gond? Fontos!
Figyelt kérdés
fél éve szedem,de az egyik levél első tablettáját csak másnap vettem be. 1 hétig elég a kiegészítő védekezés,ugye? Bár utána sem ment el bennem.2010. júl. 29. 14:13
1/8 anonim válasza:
Mennyire másnap? 12 órán belül? Mit ír a betegtájékoztató?
2/8 anonim válasza:
Ha 12 órán belül, akkor nem gond. Ha annál több idő telt el, akkor attól függ, hogy a ciklusod mely szakaszában vagy. Erről van leírás a betegtájékoztatóban.
3/8 A kérdező kommentje:
12 órán kívül már :S
azt írja,h 7 napig kell kiegészítő védekezés. de biztos elég akkor annyi? használtunk óvszert. csak 1szer volt olyan,h bennem volt nélküle,de utána is használtunk óvszert(ez egyébként már a 7 napon kívül volt)
2010. júl. 29. 14:18
4/8 anonim válasza:
Ha azt írja, akkor elég az egy hét. Én a biztonság kedvéért meg vártam ilyen helyzetben a köv. menzeszemet és utána volt megint csak gumi nélkül.
5/8 A kérdező kommentje:
volt is menzeszem már azóta,csak attól nem lehet gond,h alig egy percre volt bennem,ugye? utána rögtön húztunk gumit is,még előváladék sem volt szerintem
2010. júl. 29. 14:22
6/8 A kérdező kommentje:
és a következő levéltől már véd teljesen,ugye?
2010. júl. 29. 14:24
7/8 anonim válasza:
Igen,a következő levéltől teljesen védve leszel!
8/8 anonim válasza:
1 perctől semmi baj nem lesz, és igen, véd a következő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!