Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig normális a mell fájdalom?
Elkezdtem fogamzásgátlót szedni és a doki mondta is hogy egy ideig normális a mell fájdalom és ahogy megszokom majd elmúlik.
Az első hónapban a hasam alja is fájt de az teljesen elmúlt viszont a mellfájdalom megmaradt.
Most a 2. levélből kezdem a 2. hetet.
Már el kellett volna múlnia vagy még normális?
Sajnos elfelejtettem már hogy mint mondott az orvos mikortól lesz nem normális ez a fájdalom.
Feszül vagy pl annyira fáj, hogy nem tudsz a hasadon aludni?
Amúgy a betegtájékoztatón szoktak néha írni olyanokat, hogy mi meddig lehet.
Én a harmadik levelet is végigszedném, ha addig se jó akkor doki
Nem feszül. Gondolom az állandó fájdalom lenne.
Ha nyomódik, tehát mosakodásnál vagy alvásnál zavar mert fáj vagy ha nincs rajtam melltartó akkor ha zötyögnek akkor is fáj.
Nem láttam a tájékoztatón ilyet hogy meddig normális ez.
De én is úgy terveztem hogy a 3 levelet végig szedem, de gondoltam azért megkérdezem.
Köszi a választ. :)
Rendben köszönöm a válaszokat.
Illetve jelenleg azért szedek fogamzásgátlót hogy menstruációkor ne fájjon elviselhetetlenül a hasam.
Hát most volt az első menzeszem a fogamzásgátló szedése óta, de hat annyival jobb hogy nem ingerel annyira hogy menjek wc-re meg nincs hányingerem de továbbra se tudok megmozdulni. Tehátt jobbnak jobb de így továbbra majd ki kell hagynom az iskolát ezeken a napokon meg majd nyáron a munkát is.
Vagy ez is fog változni még és enyhül?
Nekem minden gyógyszerhez a dokim annyit mondott, hogy szedjem végig az első 3 hónapot, utána mondjam el a véleményem. (Volt amitől puffadtam, híztam de rengeteget, annyira pattanásos lettem mint soha) váltottunk addig amíg nem lett tökéletes.
Kell egy kis idő hogy jobb legyen, utána elmennék a dokihoz és elmondanám, hogy mit tapasztaltam.
Amúgy más vizsgálatod nem volt? Hormonok?
Nem volt semmi vizsgálat.
Rögtön rávágta hogy szedjek fogamzásgátlót és ha nem szedhetek trombózis miatta akkor minden hónapban hányinger és görcsölés.
Cseréld le az orvosod, engem rendesen megvizsgalt: vervetel kenet vetel, nyirok mirigyek mindent megvizsgalt es ugy irta fel a tabit ami az en szervezetem ek a legmegfelelőbb , illetve ha bármi panasz van vele kellene konzultálnod hogy mi merre .
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!