Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szükségem van esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van esemény utáni tablettára ha?

Figyelt kérdés
Szedek ugyan fogamzásgátló tablettát, de most hüvelykúpot használok és ugyebár akkor nem száz százalékos a védelem.
2010. júl. 29. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Egyszerre kúp és tabletta amit használsz? Na ha még arra rádobsz egy 72 órást akkor aztán ki is nyírod a hormonháztartásod.
2010. júl. 29. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért használsz hüvelykúpot, ha fogamzásgátlót is szedsz? Felesleges! Esetleg, ha valamilyen fertőzésre használsz hüvelykúpot, az más, de fogamzásgátlás céljából nem kell! És nem kell esemény utáni, hogyha szeded tisztességesen a tablettát! Ha 1 szem kimaradt, és ezért hüvelykúpozol, akkor sem!
2010. júl. 29. 11:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Fertőzésre írta ki az orvos, ezt elfelejtettem leírni. bocsi. És benne van az utasításban, hogy befolyásolhatja a fog. tabletta hatását, de ezt csak utólag vettem észre.
2010. júl. 29. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
én nem vennék be de jobb félni mint...baba
2010. júl. 29. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Jahogy... hm... én nem javaslom, hogy a tabi mellé még 72 órásat is bevegyél, mert az tényleg durva hormonadag. Inkább gyorsan egy telefon a dokinak a problémáddal.
2010. júl. 29. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképpen ne vegyél be 72 órásat. Addig amíg használod a kúpot, addig vigyázzatok, pl használjatok gumit.
2010. júl. 29. 12:57
 7/10 A kérdező kommentje:
csak az a baj, h nem használtunk gumit és most a párom beijedt.
2010. júl. 29. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor mindenképp menj el orvoshoz! A 72óráshoz is orvos kell,hogy felírja.Siess és kérdezd meg,hogy ilyen esetben kell-e egyáltalán esemény utáni vagy véd még a fogamzásgátlód.
2010. júl. 29. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
BefolyásolHATja! Hogyha egy ideje már szeded a fog.gátlót, akkor már beállt rá a szervezeted, tudod, hogy annak kell egy kis idő, amíg kiürül. Így nézve a dolgot, nem hiszem, hogy egy alkalmi hüvelykúp annyira befolyásolná, hogy teherbe ess. Mellesleg azt sem nagyon értem, hogy egy hüvelykúp hogyan befolyásolná a fog.gátló hatását. Elvégre az egyik helyi, fizikálisan hat, a másik pedig belső szabályzó. Nincs közös pontjuk. Én nem vagyok orvos, csak bioszos, ha nagyon parás vagy, kérdezz meg egy szakembert.
2010. júl. 29. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval. A kúp maximum a gumit károsítja. Szerintem csak a gumi hatását gyengíti, a fogamzásgátlóét nem. VAgy úgy van odaírva hogy a fog.gátlót gyengíti? 72 órásat ne vegyél be semmiképp!
2010. júl. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!