Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a leggyengébb fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a leggyengébb fogamzásgátló tabi?

Figyelt kérdés
Nekem nem szeretkezéshez kéne, hanem ahhoz, hogy beállítsa a menstruációmat, mert igaz már lassan 4 éve megvan, mégis egy éve hetente-kéthetente jön meg, és már nem bírom. Vagy mit tehetnék ez ellen, a tabin kívül? Csak úgy jelem, hoy voltam már vele dokiknál is, és nem tudják az okát.
2010. júl. 28. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor mond azt, hogy erre akarsz, ilyen dolgokra külön tabletta van.
2010. júl. 28. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
aviva torna, rendszeres szex. tabit még ne szedj, amíg ezeket nem próbáltad
2010. júl. 28. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A tabi nem beállítja, hanem kikapcsolja a sajátod és csinál egy mesterséges ciklust. De ha elmész dokihoz azzal, hogy alacsony hormontartalmút szeretnél, akkor olyat fog felírni.

De szerintem erre nem fogamzásgátló kellene. Először próbálj ki vmi természetesebb módszert...gynex vagy barátcserje. Ha nem használ, max akkor...

2010. júl. 28. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
figyelj, egy nőgyógyász, aki ért is a mesterségéhez, meg tudja oldani a bajod. nem biztos, hogy fogamzásgátlóval, de valószínű, hogy ha ilyen összevissza jár, akkor azt fog felírni. nem kell aggódnod, megmondja meddig kell szedned. valószínű4-5 hónap, s akkor vissza kell menned, ha beáll ez idő alatt, akkor megvizsgál s eldönti, hogy kell-e más tabi, vagy helyreállt a dolog. ha nem, felírja ugyanazt, vagy más tabit. de jó orvost keress, mert vannak maszek dokik, akik nem törődnek az ilyen problémákkal...
2010. júl. 28. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen észrevettem. Eddig már sok dokinál voltam. Kaptam kimondottan erre való gyógyszert is, az egyik doki azt mondta, hogy ez jó, de nem változott tőle semmi sem. A másik doki meg azt mondta, ha akarok majd később gyereket, akkor dobjam ki a kukába. Ezért gondoltam a fog.tabira.

Köszi mindnkinek a válaszát :)

2010. júl. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!