Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve szedek fogamzásgátló tablettát, de már kb. négyszer kellett váltanom, mert egy idő után mindegyiknél barna folyásom lett. Mitől van ez?
Többféle gyógyszert is kipróbáltam már, cypromix, lindynette, stb. Most missee-t szedek, 8 szem gyógyszert bevettem, de ma reggelre barna folyásom lett ettől is. Ez az első havi gyógyszerem ebből a fajtából.
Nem hatnak a gyógyszerek nálam vagy mitől lehet ez? Másik gyógyszereknél kb 3 hónap után fordult ez elő, sosem az elején.
Védett vagyok így is?
Miért van ez?
Èn amikor 17 èvesen először szedtem, nem volt semmi ilyen (másfèl èvig szedtem) aztán most hogy pár hete megint elkezdtem, most a menzeszem így a szokásos 3 nap helyett egy hetes lett + egy hèt barna folyás. A dokim szerint az elejèn normális az extra hormon miatt, aztán el kell múlnia, ès minden visszaáll normálisan.
N26
Öt éve mérgezed a tested és csodálkozol, hogy mellékhatása van?
Hagyd el a tablettát, a párod húzzon gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!