Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapon belül két esemény utáni tabletta?
Milyen òvszert használtok? Ritka sz*r minőségű lehet.
egyébként nincs nagyon B opciòd.
Hogy lehet ennyire bénán használni a kotont?
Még csak 2 hónapja dugtok kotonnal, de már kettő elszakadt? Komolyan nem értem. Nekem 12 év alatt nem sikerült egyet sem elszaggatni, pedig nem évente egyszer szexeltem...
Egyébként meg nyilván vedd be. Jót nem tesz, de sokkal jobb, mint egy nem kívánt terhesség. És inkább kezdd újra a tablettát, mert ha ennyire nem tudjátok használni a gumit, akkor a következő 5 is ki fog szakadni.
Szerintem is inkább vedd be, minthogy terhes legyél, de én törekednék arra, hogy ilyen soha többé ne forduljon elő.
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de biztosan helyesen használjátok? Mindig ügyeljetek arra, hogy ne kerüljön bele levegő, esetleg gyakorolhatnátok felhúzni kicsit. Vagy kombinálni esetleg megszakítással, vagy más módszert keresni, pl pesszáriumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!