Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatott már? Ciklusom 8. napjan kezdtem szedni az első levél fogamzásgátlót 13 napig aztán tartottam egy 7 napos szünetet (orvosom javaslatára) amikor még is jött utána elkezdtem a második levéllel a menstruáció után.10 nap után már hat?
Attól függ milyen fogamzásgátló. Az orvosod nem mondott erről semmit? esetleg betegtájékoztató?
Egyébként 10. napon a legtöbb már hat, de nyilván attól függ, hogy mit szedsz.
Mindegyik dobozban van egy papír, azt olvasd el. Benne van ez a két mondat:
Ha a Jangee filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (például óvszert) is kell alkalmaznia.
Az első 7 nap után már véd akkor is, ha nem a mensi első napján kezdted szedni. Az is benne van, hogy a megvonásos vérzés alatt is véd.
Mi volt ?
Mindkét oldalon petefészek cisztám van
A bal az már olyan méretben van hogy műteni fogják ha a gyógyszer nem viszi lentebb a jobb az meg kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!