Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ti hogy védekeztek? L
Gumi hát.
Egyszer élünk: ugye tudod, hogy a spirálnak elég nagy a kockázata, hogy meddőséget okoz? Nem-szült nőknek elvileg tilos is felhelyezni, bár ezt sok orvos leszrja.. Ismerősömnek is elszállt miatta az egyik petefészke..
4-es te hülye vagy. 10 évvel ezelőtt akár igaz is lehetett, hogy meddőséget okoz, de ma már rengeteg féle spirálból lehet választani.
Szerintem a spirál az egyik legjobb védekezési mód (tartós, állandó kapcsolatnál): nincs időhöz kötve az ember, nem kell minden nap ugyanabban az időben a tabletta bevételével foglalkozni, nem zavarja be a hányás és hasmenés, nincs mesterséges ciklus mint tabinál (ami sokkal több veszélyt rejt magában, mint a spirál, csak mondom)... stb stb.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én anno szexkapcsolatnál minden esetben gumiztam, jelenlegi tartós kapcsolatomban eleinte naptár módszer megszakítással volt, aztán berakattam egy spirált (nem szültem még).
Ettől függetlenül erre vannak jobb eszközök a petefészek fertőzéses-gyulladásos elszigetelésénél:D
Persze te dolgod, mint mondtad, egyszer élünk:D Csak nem mindegy, hogy meddig és milyen minőségben..
jobb módszerek? mesélj
nekem a hormontabletta után 3 évig tartott hogy rendbe jöjjön szervezetem
leállítani saját ciklusodat nagyon egészsges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!