Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kipattant a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipattant a fogamzásgátló gyógyszerem és elgurult, és nem találom most a másik csomagból pótoltam mosmár mindig ezt kell tegyem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Elgurult a gyógyszered...
2010. júl. 28. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Kár volt másik csomagból pótolni! Ennek a levélnek a végéről kellett volna pótolnod, így 20 napos lett volna a gyógyszerszedésed ebben a hónapban és ennyi. Utána a 7 napos szünet egy nappal előbb kezdődött volna, egy nappal előbb is jött volna meg, de semmi egyéb nem történt volna, a védelem sem sérült volna. Ennek az az oka, hogy a betegtájékoztató szerint, ha az utolsó héten marad ki bogyó, akkor meg lehet szakítani a szedést és megtartani a gyógyszerszünetet a védelem csökkenése nélkül.

Tehát vagy azt csinálod, hogy a következő gyógyszerszedésed lesz 20 napos, vagy elteszed tartalékba a hiányos levelet, vagy mindig pótolgatod. A legegyszerűbb szerintem az első változat, én úgy csinálnám.

2010. júl. 28. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont jól csináltad. A "pót" csomagot meg tedd el "tartalékba", hátha máskor is szükség lesz rá.
2010. júl. 28. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy pót csomag és egy norma levél. Tehát azt tedd jól félre, és ilyen esetekre használd,vagy ha kihányod vagy hasmenésed van :) Nyugi jól csináltad. Nem hiába 21 szemes...be kell venni mind a 21et nem variálni
2010. júl. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!