Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legbiztosabb hormonmentes fogamzásgátló?
Ami nem az óvszer!
20 éves lány vagyok,és 16 éves korom óta vagyok együtt a barátommal. Viszonylag hamar kezdtük el a szexet, és azóta óvszerrel védekezünk, viszont elmondhatatlanul utáljuk... Tablettát nem szedhetek, ezáltal ugye a hormonos hüvely gyűrű is ki van csukva.
Néztem a méhszájsapkát, viszont állítólag nagyon nehéz felhelyezni (?) És én még tampont sem használok, tehát magamnak nem nagyon nyúlkálok fel (fura így leírva na mindegy ><)
Tapasztalat? Melyik a legkényelmesebb módszer?
Nincs túl sok jobb megoldás. Esetleg a hormonmentes spirál marad még,azt a nőgyógyász teszi fel.
A hátránya az,hogy fáj amikor felteszik,illetve utána lehet,hogy erősebb lesz a menstruáció. Persze ez sem 100%-os, én ezt is inkább megszakítással használnám.
A Pharmatexről nagyon sok rosszat olvastam, inkább ne.
Az óvszernek az az előnye,hogy ha kiszakad azt észreveszitek,így ott van még a sürgősségi tabletta "második védvonalnak", míg a többi védekezési módszernél nem,így szerintem ez a legpraktikusabb, "legkényelmesebb" módszer.
Pharmatex mellett lett a tesom terhes, ugyhogy szerintem azt gyorsan zard ki.
Gumi mellett nem sok hormonmentes dolog letezik, szabad tudni miert nem szedhetsz fogamzasgatlot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!