Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA le akarok állni a fogamzásgátl tabletta szedésével, akkor megvárjam a levél végét?
Lindynette 20-at szedek 1 éve,de olyan vizesedést okoz az ujjaimban,hogy ha behajlítom őket,akkor elkezdenek zsibbadni,a lábam olyan mintha zsírödémás lenne,néha zsibbad és egy ponton sajog a lábszáram,fáj a fejem minden nap egy bizonyos szinten,és még híztam is tőle(vagy ez csak a víz amit visszatart a tabi,nem tudom).
Most vírus miatt nem is látom a párom,de vírus előtt is ilyen heti egy szex ha volt az utóbbi időben,ráadásul bogyó mellett is kihúzta a múlt hónapban,szóval fölöslegesen szedném.
Már beszedtem 5 bogyót a levélből.Annyi a kérdésem,hogy nagyon elcseszném,ha most hagynám abba a szedését,vagy inkább szedjem végig? Betegtájékoztató szerint bármikor abba lehet hagyni :/
A betegtájékoztatót olvassad el, ott le van írva, hogy mellékhatás esetén miként lehet biztonságosan abbahagyni a szedését.
"bogyó mellett is kihúzta a múlt hónapban,szóval fölöslegesen szedném."
Nem éppen, előváladéktól is lehetsz terhes. De van egészségedre kímélőbb védekezési módszer is, ne szedjél ilyen vackokat.
Ha trombózisveszély áll fent akkor MOST hagyd abba a szedését ne foglalkozz az egyéb hatásokkal.
Egyébként bármikor abbahagyhatod - de legjobb lenne felhívnod a nőgyógyászod és kérned másik készítményt.
Szedd végig. Aztán a kövit már ne kezdd el.
Jól döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!