Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik 3 napja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik 3 napja?

Figyelt kérdés
3 napja késik ilyen még talán sosem volt :( De érzem,hogy feszülnek a melleim mint minden mensi előtt :( Akkor terhesség már kizárva ?
2010. júl. 27. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
szűz vagy ?
2010. júl. 27. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:

lehetsz terhes?mert ha igen akkor akár az miatt is késhet...

nekem is késett 3 napot...20.-án kellett volna megjönnie és 23.-án jött meg csak...szerintem az időjárás miatt volt,meg sokat aggódtam és idegeskedtem...

2010. júl. 27. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyik exemnek én vettem el szüzességét - utána neki kimaradt pont - szerinted én mit éreztem egy hónapig? :)

3 nap még semmi - és a terhesség tünetei hetekkel később jelentkezik.

22F

2010. júl. 27. 13:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen megvan rá az esély,hogy terhes legyek.

De akkor nem érezném,hogy feszülnek a melleim mint mensi előtt :S terhesjelnek meg korai még...

2010. júl. 27. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:

A terhesség korai tünetei pontosan megegyeznek a premenstruációs tünetekkel: mellfeszülés, hasi görcsök, pattanás, stb. Amire te gondolsz és később jön, az a hányinger, az csak a 6-8. héttől. A menzesz elmaradásakor kb. 4 hetes a terhesség.

Csinálj tesztet! Ilyenkor már nagy valószínűség szerint mutatja, ha van valami!

25/L

2010. júl. 27. 13:40
 6/10 anonim válasza:
A terhesség tünetei már jelentkeztek volna!várjál még 1 hetet és ha nm jön meg csinálj tesztet v menj el orvoshoz!Ha viszont a hasad görcsöl az is lehet a terhesség jele!ezt azért mondom mert nekem is igy kezdödött a trehesség és már 5 hónapos terhes vagyok
2010. júl. 27. 13:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy csak a mensi közeledtét érzem azért feszülenek a melleim :S:S:S
2010. júl. 27. 13:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2010. júl. 27. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 12napot késett gondolom nem kell mondanom mekkora stresszben voltam:/Szerintem vegyél tesztet vagy látogasd meg a nődokit.
2010. júl. 27. 14:28
 10/10 anonim válasza:

nekem 13 napot késett.

még az első héten vettem tesztet utána megnyugodtam....

betegségi miat késett. megvoltam fázva

2011. márc. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!