Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni beszerzése honnan?
Próbáltam keresgetni de azt se tudom kerületileg melyik nőgyógyászhoz tartozok vagy h ki az ügyeletes.
Esetleg tudtok olyan helyet ahol akár drágábban de vény nélkül adják?
A tinderes kalandom a kérésem ellenére bennem élvezett el és amúgy nem nagyon érdekelne de kb. pont a ciklusom közepén vagyok :/
Eleve elég gáz hogy nem érdekelne, mert bármikor lehet spontán peteérésed de mindegy.
A kérdésre térve, én egy random kórházba mentem, sűrgősségi fogamzásgátlással fogadtak, csak felírták a receptet nem vizsgáltak meg. A gyógyszert recept nélkül nem adhatják ki a gyógyszertárban, tehát vagy hívj fel egy orvost, a háziorvosodat kérdezd meg hogy a vírus miatt nem tudna e felírni egy e receptet akkor csak ki kell váltanod, vagy egy nőgyógyászt hívj fel és kérdezd meg
vagy hívd fel a nőgyógyászod. Recept nélkül nem fogják kiadni.
Egyébként... jól értem egyáltalán nem használtál óvszert??? Grat... még ha ki is vette volna időben akkor is lenne esély a teherbeesésre, a megszakítás nem védekezés hanem hazárdjáték! Arról nem is beszélve, hogy alkalmiban óvszer nélkül... gyűjtsd be a bőr- és nemibeteg gondozók elérhetőségeit is, előbb-utóbb arra is szükséged lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!