Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 órakor vettem be a fogamzásgátlót és rá 3 órára ment a hasam (picit). Akkor most meddig kell óvszerrel védekezni, ha kell egyátalán?
Figyelt kérdés
2007. dec. 13. 00:09
1/4 tade válasza:
sZia! Nem irtad le miota szedsz fogamzasgatlot...ha mar tobb honapja, akkor szerintem nem kell aggodnod. De ha csak most kezdted el szedni akkor szerintem mindenkepp hasznaljatok ovszert is
2/4 anonim válasza:
4 óra alatt szívódik fel a gyógyszer. Ha kiscsit volt csak hígabb a székleted-te tudod, milyen szokott lenni, akkor szerintem nincs gond, főleg, ha több hónapja szeded.
A biztonság kedvéért használhattok óvszert, a következő levél első pár szeméig.Utána már nem kell:-)
Nagyon örülök, hogy vannak ilyen felelősségteljes fiatalok!!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem árt az óvszer, a biztonság kedvéért. Hajrá!
4/4 anonim válasza:
Szia! Nálam is előfordult már ilyen és az a javalott, ha minimum a következő 1 hétban használtok. Nálam még nem volt gond, de ha ment a hasam, akkor betartottuk az 1 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!