Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja szexeltünk a párommal, bennem ment el, azóta elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót! Lehetek terhes?
Azóta minden nap elfelejtetted? Előtte meg nem? Hanyadik hét? Mióta szeded?
Nem mindegy.
Első hét... Abortusz egyáltalán nem jöhet szóba! Ha terhes lennék mindenképp meglenne tartva! Szerelmünk gyümölcse lenne! :)
Nem poénnak szántam csak sajnos dolgozom és ritkán tudok rá nézni!
Lol, akkor se volt betervezve és ez ma nem egy elkerülhetetlen következmény :D
Szerintem az alábbi pár opció lehetséges:
- Valaki akar gyereket, és miután megbeszélték, abbahagyják a védekezést (valószínű nem azonnal jön, mivel még működnek a hormonok)
- Valakik még NEM akarnak gyereket, nyilván ezért védekeznek
- A nőci már akar, vagy jobban akar gyereket, mint a párja. Ezért bár nem beszéli meg a párjával, de elkezdi elfelejtgetni, hajlamos elhanyagolni a védekezést, hogy a sorsnak "megágyazzon", de meglegyen alibije hogy ez csak úgy jött.
Kérdem én, hogy lehet 3 napon keresztül elfelejteni egy ilyet??! :D Már nem azért de aki ebben benne van, az tudja hogy legkésőbb 24 óra mire leesik neki hogy 1 nap kimaradt, de amúgy is az első héten lehet "érezni" hogy hol tart a ciklus, ami minden nap emlékeztet a dolgokra. Nagyon transzparens a dolog ám te kis furfangos.
Férfiak, vigyázzatok mibe keveredtek. Jézus Mária...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!