Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudom beszerezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom beszerezni a fogamzásgátló gyógyszeremet?

Figyelt kérdés

A házi orvosom nem tudja kiíratni, mert most csak e-receptet ad ki és nincs benne a rendszerükben. A nőgyógyászom meg magán orvos (+ veszélyeztet korosztályú), aki úgy néz ki, hogy nem is rendel, de majd ráírok az asszisztensére, hogy meglehetne e valahogy oldani egy e-receptet... De attól félek, hogy nem...

Ha mégsem, akkor milyen egyéb lehetőségeim vannak?

Már 4 éve szedem, nem élek még együtt a párommal, így most nem is fogunk igazából találkozni, viszont nem hiszem, hogy jót tenne, ha kihagynám pl 3-4 hónapig aztán újra szedném....

Még van 1 levél, de tovább fog ez az állapot tartani szerintem, mint 1 hónap...

2020. márc. 26. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a nőgyógyászod. Ő maximum utasítja az asszisztenst, hogy küldje az e-receptet
2020. márc. 26. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csörögj rá a dokira, meg tudja csinálni a receptet az asszisztens is. Vagy beszéld meg a háziorvossal, hogy az asszisztense állítsa ki a receptet.

Jól gondolkozol, a rendszertelen szedés tényleg nem jó, ha szünetet tartasz akkor az min. 6 hónapos legyen.

2020. márc. 26. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Baromság, hogy a háziorvos nem tudja felírni.
2020. márc. 27. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Asszisztensen keresztül is megpróbáltuk, mivel a háziorvos is veszélyetett korban van és mondta, hogy csak e-receptet adnak ki... És az én gyógyszerem nincs a rendszerben, én is láttam, eddig kézzel írta nekem... :D Meg előttem is felhívta már a rendszer karbantartóját, hogy igazán bevihetné, de azóta se sikerült...
2020. márc. 27. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a kerületed szerinti nőgyógyászati szakrendelést, hátha tud segíteni - ők rendelnek.
2020. márc. 27. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!