Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól hat a fogamzásgátlóm, ilyen helyzetben?
Úgy szokott lenni, hogy menstruáció első napjától érdemes szedni.
Nem tudom miért javasolta azt, hogy a vérzés elmúltával szedd, de ő a doki, hallgass rá.
Egyébként szerintem mindenképp várd meg az első hónap teljes lezajlását, tehát szedd be a napi adagot addig, míg el nem fogy a gyógyszer, aztán várd meg hogy a gyógyszerszüneti napban meg jöjjön, rendben elmúljon, aztán újra kezd el szedni, de ezt gondolom tudod. Én a helyedben tuti az első vérzés végéig várnék vele, gondolom a szexuális élet miatt kérdezed.
Addig használjátok kiegészítő védekezést(óvszer)
Ha a megvonásos vérzésed rendben jelentkezik és elmúlik, utána én már bíznék benne.
Én mindig így jártam el, pedig már 3 gyógyszer cserén túl vagyok.
Remélem tudtam segíteni! 😊😊
Első vagyok!
Szívesen!
Szerintem hasznosabb lett volna.
Most már úgy kell szedd, hogy beveszed a napi gyógyszert, lesz 7 nap mikor nem szeded, (ebben a hét napban valamelyik nap megjön) majd a 7 nap leteltével a 8.napon szintén újra szeded a gyógyszert és a levél végéig szeded. Aztán ha elfogy, ismét 7 nap szünet, újra vérzés lesz a 7 napban, és a 8.-on újra szeded.
És ez így tovább.
Remélem érthető! 😊😊 bármi kérdésed van írj nyugodtan 😊
Ahogy az #1-es is írta, célserű megvárni az első teljes levél végig szedését, hogy lásd hogyan reagál az adott készítményre a szervezeted (addig óvszer). Utána a következő levél első szemétől számítva már "mehet" kieg. védekezés nélkül.
A levél végigszedése le fogja szabályozni a ciklusodat, a következő levelet a gyógyszer használati útmutatójában foglaltak szerint szedd (ha van placebo tabletta akkor értelemszerűen amikor elfogy a levél akkor kezdheted egyből az újat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!