Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettünk a barátnőmmel 2 db 10es pack masculan óvszert de kicsi rám. Van ötletetek mit kezdjek vele? :D
Figyelt kérdés
Elajándékozni szemétség, mert milyen már hogy havernek odaadom: tessék, rám kicsi volt de rád lehet h jó lesz?:D
(A lufifújásból már kinőttem:D)
22/F
2010. júl. 25. 00:14
11/22 anonim válasza:
add el :D 100 ft/darabja, mondjuk állj ki egy diszkó elé és add el az újgazdag ribiknek :DD
vagy húzd a fejedre és rohangálj úgy a városban.
12/22 A kérdező kommentje:
nem azért kérdeztem mert meg volnék szorulva annyira anyagilag csak szerintem érdekes kérdés és kíváncsi voltam ti mit kezdenétek ilyen esetben, mert azért az ember nem szívesen dobja ki de elajándékozni szemétség meg ciki is:)
2010. júl. 25. 00:51
13/22 anonim válasza:
Add fel postán, találomra válassz rá embereket a telefonkönyvben!!!
14/22 anonim válasza:
Nekem elküldheted postán, nekem jó a masculan óvszer :D de komolyan :D nekem odaajándékozhatnád
írj privátba ha érdekel:D
15/22 anonim válasza:
Küldd el a címemre, légyszi, nekem is jó a masculan.
A címem: Jemen utca 15., Jemen
Köszi
16/22 anonim válasza:
sok óvszernepper... xD
amm nekem is küldheted :D
17/22 anonim válasza:
Esetleg exportáld Japánba. Nekik híresen kicsi a farkuk és még valutát is kapsz érte.
18/22 anonim válasza:
Párommal találtunk az utcán gumit ami be volt csomagolva teljesen bontatlan meg minden, de nem mertük használni. Fogtuk a gázpalackot, jól odakööttük a szájához puha madzaggal és felfújtuk(jó nagy lett), jól megkötöttük és kinnt a kertbe begyújtottuk!(Persze betonon és nem volt fa meg magas növény a közelben, esős idő volt). Klassz látvány próbáld ki!
20/22 Harrr válasza:
A másik megoldás a péniszkisebbítő műtét. Ajánld fel a lenyisszantott felesleget itt a gyakorin, úgyis sok kesergő kisfarkú ember van. Ha ezt megteszed jó lesz a masculan, és boldoggá teszel egy másik embert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!