Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj, ha a gyógyszermentes szünet 4. napján még nem jött meg?
Vasárnap vettem be az utolsó szemet az első levelemből (Cypromix). A betegtájékoztató szerint ha a mensi első napján kezdem szedni, azonnal hat a fogamzásgátló funkciója. ELöszőr a 10.napon voltunk együtt a párommal.
A gyógyszer óta teltebbek a melleim, picit nőttek szerintem, de mindenféleképpen dúzzadtabbak és feszülnek. Kb másfél hete volt egy olyan érzésem, hogy megjön (úgy görcsölt a hasam, de csak lightosan), de most a gyógyimentes szünetben eddig semmi. Pedig ez a 4. nap már. Lehet baba?
A mellfeszülés teljesen normális dolog az első 1-2 hónapban.
A 4. nap miatt ne aggódj, nekem mindig a szünet 5. vagy 6. napján jön meg a menses. Lehet, hogy nálad is az lesz a természetes. Ja és a stressz befolyásolhatja a ciklust, tehát amiatt is késhet.
Remélem hasznos volt ez a pár infó.
Köszönöm szépen a válaszokat, képzeljétek ma meg is jött :)
Azért aggódtam, mert sokaktól hallottam, hogy érdemes 1 hónapot várni a gumi nélküli szexre, biztos ami biztos, de mi már a 10.napon együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!