Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj, ha a gyógyszermente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj, ha a gyógyszermentes szünet 4. napján még nem jött meg?

Figyelt kérdés

Vasárnap vettem be az utolsó szemet az első levelemből (Cypromix). A betegtájékoztató szerint ha a mensi első napján kezdem szedni, azonnal hat a fogamzásgátló funkciója. ELöszőr a 10.napon voltunk együtt a párommal.

A gyógyszer óta teltebbek a melleim, picit nőttek szerintem, de mindenféleképpen dúzzadtabbak és feszülnek. Kb másfél hete volt egy olyan érzésem, hogy megjön (úgy görcsölt a hasam, de csak lightosan), de most a gyógyimentes szünetben eddig semmi. Pedig ez a 4. nap már. Lehet baba?

2008. nov. 20. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A mellfeszülés teljesen normális dolog az első 1-2 hónapban.

A 4. nap miatt ne aggódj, nekem mindig a szünet 5. vagy 6. napján jön meg a menses. Lehet, hogy nálad is az lesz a természetes. Ja és a stressz befolyásolhatja a ciklust, tehát amiatt is késhet.

Remélem hasznos volt ez a pár infó.

2008. nov. 20. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csütörtökön veszem be az utolsót és hétfő este jön meg..ugyh nyugi:D
2008. nov. 20. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, semmi esetre se idegeskedj (tudom, ezt könnyű mondani..:)). Ártasz vele magadnak! Nem lesz gáz. Üdv!
2008. nov. 21. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
NEm lesz gáz, nyugi, de azért írd már majd meg, hogy akkor mi is volt!
2008. nov. 21. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
nyugi, nekem csak a 6.napra jön meg s tart 2napig :P
2008. nov. 21. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, képzeljétek ma meg is jött :)

Azért aggódtam, mert sokaktól hallottam, hogy érdemes 1 hónapot várni a gumi nélküli szexre, biztos ami biztos, de mi már a 10.napon együtt voltunk.

2008. nov. 21. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne legyel ideges. en amikor még fog. gatlot szedtem, kedden szedtem be az utolsot, és pénteken jött csak meg, vagy szombaton.
2009. jan. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!