Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Üdv.
Késik a menstruációm, az utolsó január 27.-én kezdődött. Most meg 6 napja késik. Az elmúlt időszakban antibiotikum kúram is volt, utána meg felborult a hüvelyflórám.
Reggel teszteltek.
Szerintetek lehet terhesség?
Nem védekeztünk 😬
2020. febr. 29. 02:04
2/10 anonim válasza:
Szia! Lehetsz, de ne stresszelj rá feleslegesen. Ha már megtörtént úgysem tudsz változtatni rajta, ha meg nem akkor úgyis jó.
De ha nem akartok gyereket, akkor nagy felelőtlenség nem védekezni, főleg ha még fiatal vagy, mert fiatalon könnyebb is a teherbeesés. Bevallom őszintén a barátommal mi sem védekezünk, de nálunk nem lenne gond, ha becsúszna egy gyerek.
Csak kérlek legközelebb gondolj arra, hogy védekezni könnyebb mint elmenni egy abortuszra. Remélem nem lesz semmi gond.❤️
4/10 anonim válasza:
Éltél védekezés nélküli szexuális életet? Járt benned gumi nélkül pénisz? Ha igen akkor lehetsz, ha nem akkor szinte nulla az esélye.
5/10 anonim válasza:
Le írod majd mi lett a teszt eredménye?
6/10 anonim válasza:
Védekezés nélküli némi aktus után mindig van rá esély
7/10 anonim válasza:
Egy év alatt 2x estem teherbe. Néha pharmatexet használtunk. Ugyhogy lehetsz.:(
8/10 anonim válasza:
Ha nem védekezel, bármikor lehetsz, nem is értem a kérdést... Ha tablettát szedsz, antibiotikum bekavarhat, de szerintem inkább a ciklusodba kavart bele. Ha tablettát se szedsz, már tesztelhetsz, a mensi első napjától 99%-ra kimutatja.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2020. febr. 29. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!