Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tobb,mint 3hete lefekudtunk a baratommal,nem elvezett belém,de en azert agodtam,ne,hogy veletlen még is,igy 3napra rá bevettem a 72oras tabit,utanna 5napig vereztem is,késöbb ideges voltam,mert késett 1 napot(tudom nem sok,de akkor is paraztam)csinaltam egy tesztet,ami negativ lett:)

De azota meg mindig nem jott meg ,már 4napja,hogy késik.És a legrosszabb,hogy hayningerem is van neha,meg a hasam nagyon faj,szurasaim vannak..

2010. júl. 24. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de most kicsit tuskó leszek.

1. jól értem, hogy védekezés nélkül szexeltél? Tudod, ez mekkora felelőtlenség?

2. csak úgy bevettél egy 72 órásat?

3. Tudod, hogy az mennyire durva tabletta? Ne csodálkozz, ha kell kis idő, mire helyreáll a szervezeted.

2010. júl. 24. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez biztos nem a terhesség miatt van. Szerintem a 72 órás tabi miatt van. Vagy az is lehet hogy a meleg miatt van hányingered, ez talán még valószínűbb, a szurások meg biztos amiatt vannak mert meg fog jönni, vagy peteérésed van. Az meg hogy késik valószínű hogy tényleg a 72 órás tabi miatt van, hiszen az felboríthatta az egész hormonháztartásod. Lehet hogy még hónapokig lesznek furcsa dolgok.
2010. júl. 24. 15:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,csak ugy magamtol be vettem:(Tudtam,hogy vannak mellek hatasi,de nem gondolotam,hogy ien sokaig tartanak:(
2010. júl. 24. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

ez a nagy baj a mai fogamzásgátlókkal kapcsolatban: azt felelőtlen viselkedést támogatják, hogy "szexelj nyugodtan, max bekapsz egy lórugásszerűhormontablettát!" (dirket írtam egybe)

lehet, hogy durva, de én úgy vagyok vele: akkor csinálj bármit is (a szexet is beleértve), a vállalni tudod a tetted következményét! És ez mindenre igaz. Aki fél, h terhes lesz, v. elkap valamit, az ne szexeljen. Az nem elég idős, érett hozzá!

Azt neveljük a gyerekeinkbe, hogy mindenre van egy csodabogyónk, vagy egy csoda-műtétünk, ami az összes gondot megoldja!

2010. júl. 26. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:

csak random bevenni egy 72-órást??? Hány éves vagy???

am annyi hormon van abban a tabiban h spontán leválasztja a méhfalat (már hogy értitek:)) szóval rohadtul nem poénból kell bekapkodni!

Húzzál a pasid farkára óvszert!

Vagy inkább ne szexelj!!!

Lexy/18

2010. júl. 26. 16:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem kellet volna,csak ugy bevennem,de meg ijedtem:(Akkor a tabletta miatt késik,ugye?16eves vagyok...
2010. júl. 26. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy a tabletta miatt késik, mert az egy szintetikus anyag, mint a legtöbb tabi ugyebár. nagyon nagy felelőtlenség volt bevenned csak úgy magadtól. Szerintem menj el egy orvoshoz, vagy nőgyógyászhoz, ezt szó szerint mondd el neki, amit itt leírtál, és majd a doki meg tudja mondani, hogy mi a teendő ebben a helyzetben, legalábbis én ezt tenném a helyedben...!

24/N

2010. júl. 26. 17:49
 8/10 Failure válasza:
Nos 16 évesen tanulással kellene foglalkozni, meg a jövőd építésével elsősorban. Persze lehet barátod, de nem ártana egy fontossági sorrendet felállítanod, mert partnerek jönnek-mennek és a jövődet is tönkretehetik.
2010. júl. 27. 11:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Már 31.e van,es meg mindig nem jott meg:(Nagyon felek...Lécii valaki irjon legalabb csak meg 1et
2010. júl. 31. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, és azóta mi lett?
2012. febr. 23. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!