Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jele annak hogy biztosan nincs peteérés gyógyszer szedés mellett?
Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja szedek fogamzásgátlót és eszembe jutott hogy van e valami biztos jele annak hogy hat is? (azon kivül hogy nem leszek terhes ha hat) Meg hogy az normális e ha minden úgy történik ahogy annak a papír szerint lennie kell, áttöréses vérzés és mellékhatások nélkül?2020. febr. 21. 16:37
1/3 anonim válasza:
Az a normális, ha minden úgy történik... - persze :) Áttöréses attól még jelentkezhet. Szedd végig az első levelet, ha rendesen felszívódott a hatóanyag akkor az már védeni fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Az első levelen túl vagyok most vagyok a második közepén, amikor bevettem a placebót másnap megjött, amikor meg az aktívat másnap elmúlt, csak annyian írják minden hogy nekik ez van ez normális e hogy én már attól megilyedtem hogy mellékhatás nincs
2020. febr. 21. 16:58
3/3 anonim válasza:
Fiatalon kezdtem szedni (16), most vagyok 22, soha semmi mellekhatas nem volt, sem attoreses, szunetben napra pontosan jon, terherbe meg nem estem. Talan azota kicsit erzekenyebb, sirosabb vagyok, de se plusz kilok, semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!