Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Amióta szedem a foggátlót (2....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta szedem a foggátlót (2. levél) azóta nagyon-nagyon vérzek. Ez csökkenni fog vagy más foggátlót kéne alkalmaznom?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A fogamzasgatlotol epp hogy kevesebb, sot joval kevesebb lesz a verzes, mint amikor nem szeded.

A legjobb ha megkerdezed a nogyogyaszt, aki felirta neked ezt a tablettat, o fogja neked megmondani a pontos valaszt!

2008. nov. 20. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem kicsit több lett tőle viszont kevesebb ideig van meg xD
2008. nov. 20. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Várjál vele még csak 2.hónapba vagy... nekem 5. hónapig hányingerem volt. EZ mind mellék hatás jobb kivárni mint állandóan gyógyszert váltani az se jó....csak ha nagyon muszáj...szerintem várjál vele és amikor vissza mész dokihoz felíratni az új csomagot beszéld meg vele. :) biztos megértő lesz.
2008. nov. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!