Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee fogamzásgátlóról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee fogamzásgátlóról mi a véleményetek? Tapasztalatokat kérek.

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 14:41
1 2
 11/20 anonim válasza:
Sziasztok,én yas-ról váltok jangeere.Nem tudom mit várhatok ettől ha lényegében teljesen ugyanaz, de azért reménykedem,mert nálam egy mellékhatása volt a yas-nak,sosem kívántam a szexet....és ez nem jó....úgyhogy most kipróbálom ezt mert a dokim azt mondta csak ez a 2 van ami hízásra hajlamosoknak tutira jó úgyhogy majd kiderül,de ezen kívül nekem nem volt bajom a yas-sal sem és persze ez is emberfüggő(bár van ismerősöm aki ugyanezen okból váltott)
2010. szept. 28. 08:59
 12/20 anonim ***** válasza:
na, bevált nektek? :) én msot ekzdem, és érekelnének a tapasztalatok:$
2011. máj. 24. 22:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem mai kérdés, de nekem kisbabám lett mellette:):(
2011. máj. 27. 06:37
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

szedted rendesen? vagy mindent úgy csináltál ahogy kellett?

(OFF: mondjuk gondolom úgyse vallanád be ha kihagytál vna egy szemet vagy a te hibád lett vna.. itt érdekes módon mki aki gyógyszer melett lesz babás, az valahogy sose hibázott, csak a gyógyszer:D)

2011. máj. 27. 09:58
 15/20 anonim válasza:

hello!

Én jangeet kaptam felirásra először, de nem adtak a gyógyszertárba csak yasminellt. be is szedtem szépen 3 hónapot, mellékhatása nem volt semmi, csont gebe vagyok, reménykedtem, hogy hízhatok de nem sikerült, és még a mellem se mozdult, meg semmiféle növési szándékkal :( aztán megint felirta a dokim és sikerült kivennem a jangeet révén ugyanaz a hatás kevesebb pénzért, és elkezdtem szedni, az első 2 hétben rettenetesen elkezdtem zabálni és éhes voltam állandóan :D de elmúlt utána, pedig örültem volna ha megmarad és hátha hízok kicsit. viszont nekem jobban bejött, mert utolag észrevettem , hogy a yasminelletől egyáltalán nem kívántam a szexet, amióta jangeet szedek pedig minden helyreállt szerencsére :)

2012. aug. 3. 13:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Én voltam, akinek kisbabája lett mellette. Bevallanám, ha nem szedtem volna rendesen. Rendesen szedtem. Egyébként egy időben be is volt tiltva, mivel elég sok nő lett mellette terhes:));)
2012. aug. 8. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja utolsó vagyok.:D Amúgy ezen kívül kiváló gyógyszer volt, csak kell mellé máshogy is védekezni szerintem.. Pl megszakítással:)
2012. aug. 8. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:

a jangee-t nehezen tilhatták be egy időben, mivel kb 2 éve forgalomban lévő bogyó...

és már nem is kapható kb 1 éve, de nem azért mert nem jó, hanem mert a Yasminelle gyártója beperelte, h ugyanolyan gyógyszert gyártottak(jangee) olcsóbbért..

aki rendesen szedi, az nem lesz babás mellette...

2012. aug. 9. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem fogok vitatkozni, elég jó fogadott orvosom volt, ráadásul van nőgyógyász ismerősöm is, akikkel ezt a témát nem egyszer átrágtuk:) Valószínű, hogy ők jobban képben vannak a gyógyszerekkel:)
2012. aug. 9. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:

nyilván nem engednék se a jangee-t se a yazt se a symiciát se a yasminelle-t forgalomba, ha nem lenne elég a védekezésre...

akkor mi értelme lenne szedni a gyógyszert, ha nem lehetne szabadon szeretkezni?

jó, biztos létezik az a 0,01% akinek nem jön be (állításod szerint pl te), de ettől függetlenül butaság lenne általánosítani, és kijelenteni ezt, amit mondtál..

nekem pl bevált (eddig), és nem védekezünk másként..

2012. aug. 13. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!