Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátlóról mi a véleményetek? Tapasztalatokat kérek.
szedted rendesen? vagy mindent úgy csináltál ahogy kellett?
(OFF: mondjuk gondolom úgyse vallanád be ha kihagytál vna egy szemet vagy a te hibád lett vna.. itt érdekes módon mki aki gyógyszer melett lesz babás, az valahogy sose hibázott, csak a gyógyszer:D)
hello!
Én jangeet kaptam felirásra először, de nem adtak a gyógyszertárba csak yasminellt. be is szedtem szépen 3 hónapot, mellékhatása nem volt semmi, csont gebe vagyok, reménykedtem, hogy hízhatok de nem sikerült, és még a mellem se mozdult, meg semmiféle növési szándékkal :( aztán megint felirta a dokim és sikerült kivennem a jangeet révén ugyanaz a hatás kevesebb pénzért, és elkezdtem szedni, az első 2 hétben rettenetesen elkezdtem zabálni és éhes voltam állandóan :D de elmúlt utána, pedig örültem volna ha megmarad és hátha hízok kicsit. viszont nekem jobban bejött, mert utolag észrevettem , hogy a yasminelletől egyáltalán nem kívántam a szexet, amióta jangeet szedek pedig minden helyreállt szerencsére :)
a jangee-t nehezen tilhatták be egy időben, mivel kb 2 éve forgalomban lévő bogyó...
és már nem is kapható kb 1 éve, de nem azért mert nem jó, hanem mert a Yasminelle gyártója beperelte, h ugyanolyan gyógyszert gyártottak(jangee) olcsóbbért..
aki rendesen szedi, az nem lesz babás mellette...
nyilván nem engednék se a jangee-t se a yazt se a symiciát se a yasminelle-t forgalomba, ha nem lenne elég a védekezésre...
akkor mi értelme lenne szedni a gyógyszert, ha nem lehetne szabadon szeretkezni?
jó, biztos létezik az a 0,01% akinek nem jön be (állításod szerint pl te), de ettől függetlenül butaság lenne általánosítani, és kijelenteni ezt, amit mondtál..
nekem pl bevált (eddig), és nem védekezünk másként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!