Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szerzitek be az óvszert? Van a környéketeken óvszerautomata?
Hol olcsóbb, és hol nagyobb a választék?
(városnevet is írjatok)
Azért egy kisvárosban sokkal cikibb: menjek a kisboltba a barátnőm anyjához óvszert venni? (igaz, örülhetne hgy ilyen elővigyázatosan dugom a lányát.)
"Csókolom, jöttem kotonért, mert még haza nem tetszik érni,
addig otthon lenyomnám a kislányát, ugye milyen jó fej vagyok?"
Ha a faluban ahol laksz, csak egyetlen bolt van, és sem drogéria, sem gyógyszertár, akkor nem hiszem, hogy óvszer automatát találsz. Akkor rendelj a neten, vagy vegyél nagyobb kiszerelésben, amikor a városban jársz.
Egyébként védekezni nem ciki. A pénztárosnak teljesen mindegy, hogy miket húz le. Még akkor is, ha ismer.
anno tinikent en is borzaszto cikinek tartottam, mai napig nem tudom, miert.
Ezmiatt kimentem a varos szeli kis boltba, hogy ott tuti nem ismer senki, erre mit ad isten, osztalytarsamnak az apja + huga voltak ott, ovek volt a bolt :DDD
halal zavarban voltam, kertem csokit meg mindenfele vackot, aztan a vegen kinyogtem, hogy ja es meg egy doboz ovszert is.
meg se rokonyodtek. akkor esett le, hogy nincs ebben semmi. inkabb a penztaros irigykedhet, hogy nekem lesz par jo estem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!