Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi a baratnommel mit tegyunk?
Szoval szombst hajnali 1-2kor lefekudtunk es kiszaladt a gumi de nem vettuk eszre.
Nem elveztem el se semmi kb 10-15percet szexeltunk gumi nelkul.
Es azt szeretnem kerdezni hogy szerintetek eselyes a terhesseg?
Most vettunk terhessegi tesztet es mar hasznalhatja ennyi ido elteltevel?
Es az esemeny utani tabletta az venykoteles?
Bocs de sztem ennek azert eleg sok ertelme van, persze nem szabad fogamzasgatlas helyett hasznalni de sokkal jobb mint masnap rohangálni munkabol ellogva egy nogyogyaszhoz, es mar akkor is csokken a hatekonysag. Ahol elek ott patikus felirhatja igy nem aggodok, de Mo-n ezt eleg erdekesen szabalyozzak
Kerdezo: az remek h eszedbe jut megkerdezni csak nem ertem miert 3 nappal utana
Teszt nem mutatja ki meg ilyenkor a terhesseget
A menzesz meg az elovaladek csokkenti az eselyeket de igy is lehet terhes. Az esemeny utani 72 oraig hat a szex utan, es folyamatosan csokkena hatekonysaga.
Ket het mulva csináljon meg egy tesztet, ha az negativ meg kovezkezo mensi megjön akkor kint vagyok a vizbol. Plusz en elgondolkoznek h hogy hasznaljatok-e azt a gumit 1) nem tul oreg/lejárata 2)nem túl szűk? 3) rossz minőségű? 4) nem megfelelő hasznalat? Pl tobbszor használtok egyet
Nem, 16 életévét betöltött mehet egyedül nőgyógyászhoz.
Nem kell hozzá szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!