Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blacii kérdése:
Barátnőm azt szeretné hogy el élvezzék benne ki szeretné próbálni milyen Nem lesz gond? T{bbi lent
Figyelt kérdés
Már 1,5 éve együtt vagyunk eddig gumival védekeztünk. KB 5 hónapja hogy fogamzás gátlot szed de eddig nem mertem el menni benne nehogy baj legyen szerintetek mostmár elméletek? Aki nem tud normális választ adni az kiméljen meg2020. febr. 5. 14:33
1/8 anonim válasza:
Én 10 éve minden alkalommal elélvezek a feleségemben, és fogamzásgátló mellett soha nem volt még gond, pedig ha jól számolom, ez biztosan 1000+ alkalom.
2/8 anonim válasza:
Nagyon pici a valószínűsége, hogy "gond" legyen.
3/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond! 5 hónapja szedi, nem 2 napja..
bennem minden nap elmegy a pasim, 4 éve.. még soha nem lettem terhes szóval nyugi 😉
4/8 anonim válasza:
"Fogamzásgátlós" kapcsolataim eddig: öt év, egy év, tíz év, mostmár újabb öt év. Ez 21 év összesen. Évente átlagosan legalább 150 aktus. Akkor összességében már biztosan túl vagyok a 3000- en. Egyetlenegyszer sem volt baj...
Ne legyél önmagad ellensége, sokkal jobb natúrban beleélvezni a punciba, mint gumival. Becsüld a barátnődet, hogy ezt megteszi érted ( is) és hajrá!!
5/8 anonim válasza:
Már az első levél beszedése után hat a készítmény (ha rendesen szedi, nem megy a hasa stb.) nemhogy 5 hónap. Úgyhogy hajrá, ha biztosított a fogamzásgátlás akkor miért ne :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat
2020. febr. 5. 17:44
7/8 anonim válasza:
Ha te nem mered megtenni, akkor én majd megteszem vele. :)
8/8 anonim válasza:
Arra van a fogamzásgátló, hogy védjen. Nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!