Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Merre lehetne venni nekem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre lehetne venni nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 éves fiu vagyok. Arról érdeklődnék, h merre tudnék óvszert venni ? Nem szexhez kéne, csak majd ha odakerülne a sor, akkor már most megszeretném tudni, hogyan kell felhúzni, meg ilyenek.. meg h kb milyen érzés.. meg kitudjam tapasztalni. És a másik, eléggé fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok :S 13nak nézett legutoljára a keresztapám.. mert 2 éve nem láttam... és nem tartom szorosan a kapcsolatot vele, kb 1 hónapja nézett 13 nak.. Na ? Mit mondtok ? Merre tudnék így venni óvszert ? Válaszokat köszi előre is :)
2010. júl. 23. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
boltba
2010. júl. 23. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertár, vagy spár, rossmann, dm...bárhol kiadják. Nekem 15 évesen kiadták a terhességi tesztet, pedig én sem néztem ki, csak max 12-nek...tuti neked is odaadják a kotont. De csak akkor húzd fel, ha áll a farkad, máshogy elég nehéz =)

17/L

2010. júl. 23. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az óvszer vásárlása , használata nem korhoz kötött.Tudsz veni nagy boltokban, drogériákban, kisboltokban, Én a nagy boltokat ajánlom,pl:Spar,Auchan,Tesco stb mert ott nemkell kérni hanem kiválaszhatod magad..A pénztárnál meg nem figyelik h te mit vásároltál.
2010. júl. 23. 00:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Akkor vmi tesco féleségbe megyek :) Ugyanis a szégyenlősebbik fajta vagyok.. és 2., gondoltam h álló farokra kell húzni xD .. mind1 :P Azér köszönöm a tájékoztatást :P
2010. júl. 23. 00:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb boltokban is szokott lenni max nem szúrja ki a szemed.

Nem értem mi ez a szégyenlősség.Mit tehetne veled a pénztárosnő?max rádkacsint

2010. júl. 23. 00:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem drogériában vegyél, DM-ben, vagy Rossmanban, ott nagyobb választék szokott lenni. És nyugi, odaadják. :)
2010. júl. 23. 13:49
 7/10 A kérdező kommentje:
És amugy milyet kell venni? Meg milyen méretek vannak ? Vagy nekem milyet kéne ? vagy nincs méretezés csak van egy gumi azt ha jó jó, ha nem kérsz kisebbet vagy mi :O ?
2010. júl. 23. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
kb mindenre kaptam választ :) Körül néztem más kérdéseiben :) Amire nem , azér még utánanáze :)
2010. júl. 23. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, nagyobb árúházakban(pl. Tesco, spar stb.) A kutyát nem érdekli, h mit veszel. Hidd csak el ezt egy kasszáslánytól. Napjában 5 tucat doboz óvszert adok el és mielőtt tévhited lenne, jól nézd meg mit veszel, mert némelyik kórhatáros. Persze a sima gumi nem, de ha már valami extrával össze van csomagolva, ott bizony-bizony személyit fognak kérni tőled, mert a gép utasítja a kasszást.

22 éves kasszás lány

2010. júl. 27. 20:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Lurdybana matchben megoldottam :) Világoskék durexre esett a választás :) Köszönöm szépen még1x:)
2010. júl. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!