Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a legjobb Durex óvszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb Durex óvszer?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, hogy ne szakadjon ki. Igazából annyi fajta volt, hogy nem is tudtam dönteni. Melyik a legajánlottabb?
2020. febr. 4. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Amelyiket egy jó nővel használsz :)

A tréfát félretéve, nem szakad ki ha rendesen használod, megfelelően veszed fel. Az egyes típusok közül meg nektek kell eldönteni/kipróbálni hogy melyik jön be legjobban (speciel nekem egyik Durex sem, de ez már egyéni ízlés dolga).

2020. febr. 4. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban nem szoktam óvszert használni, de most prostihoz készülök. Szoktam rendelni kínából noname óvszereket (900 ft 50 db), de azt csak maszturbáláshoz használom, olyannal nem akarok prostihoz menni.
2020. febr. 4. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Masztihoz óvszert rendelsz? Még jó hogy nem nő vagy, akkor fogamzásgátlót szednél masztihoz
2020. febr. 4. 19:31
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 igen, mert 50 darabért nem sok 900 ft és nem szoktam minden nap, max heti 3x és sokkal jobb úgy, mint zsepibe szerintem.
2020. febr. 4. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Egyik Durex sem fog kiszakadni. A vékonyabbakban nyilván természetesebb a hatás.
2020. febr. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!