Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női óvszer tapasztalatok?
Nem sok magyar nyelvű cikket találtam, amely kielégítően magyarázta volna el, mi is ez pontosan. Fiúk, lányok, ki mit tud mondani róla? Érdemes e kipróbálni, vagy egyáltalán használni?
L👩🏻
Nem véletlen, hogy nem találtál róla kb. semmi hasznosat, mivel Európában nem nagyon terjedt el a női óvszer, úgyhogy szerintem nem nagyon fogsz olyan választ kapni, aki tapasztalatból írná azt, amit ír, erről a módszerról.
Én a Hormonmentes Janka YouTube csatornáját szoktam nézni, neki van egy olyan videója, ahol az összes fogamzásgátlási módszert bemutatja, érdemes megnézni. https://www.youtube.com/watch?v=f64Kml3adQ4&t=466s Én ebben a videóban hallottam először olyanról, hogy női óvszer, de ha megnézed a videót, Ő is elmondja, hogy kényelmetlen módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!