Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű 1 nappal később?
Figyelt kérdés
Ma este kéne felhelyeznem, viszont a gyogyszertarban nem volt es be kellett rendelni, csak holnapra ér ide. Lehet belőle baj? Kell másik védekezés?2020. jan. 21. 15:00
11/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére én lelkileg edzett vagyok, sok minden lepereg de ez nem, és nem magam miatt. Ha ezt egy olyantól kérdezed aki képes a depresszióra, simán elofordulhat, hogy egy ilyen miatt komoly károkat tesz önmagában. Gondolkodjunk már emberek.. Tényleg itt tartunk? Névtelenül arcoskodni? A saját nyomorunk miatt másba belekotni? Fogy*tékos szó tudod mit jelent? Tisztában vagy vele? Tudod, nekem boldog életem van, fiatal vagyok, egyetemen elvégzem álmaim szakját, tele vagyok lehetőséggekkel, van szerető családom, barátaim, boldog párkapcsolatom, rengeteg szeretetet kapok, egyszóval semmi okom a szomorkodásra.Erre itt vagy Te, kedves valaszado akinek az okozza a legnagyobb boldogságot, hogy interneten név nélkül undorító, hányinger keltő válaszokat ad, teljesen értelmes kérdésekhez.. Szerintem nézz magadba, gondolkozz el, hogy miért jó belekotni másba, ahelyett, hogy jót tennél.
2020. jan. 31. 09:49
12/12 A kérdező kommentje:
Miert faj az embereknek a jó cselekedet? Nekem valahogy soha eszembe nem jutna ilyen hangnemben irogatni/beszélni egy teljesen idegen emberrel (főleg nem név nélkül) mert nem tudnék utána tükörbe nézni. Én azt mondom keresd meg, hogy mi az ami éltet, mi az ami kikapcsol, boldoggá tesz, mert így csak egy begyöpösödött b*rom, fogy*tékos paraszt maradsz (remélem nem baj a szóhasználat, gondoltam miután Te nyugodtan írtál rám ilyeneket, nekem is van hozzá jogom😊). Tényleg kívánom, hogy megtalald mi az ami igazából boldogságot okoz, és, hogy szép életed legyen. Sok sikert hozzá! 😊🤗
2020. jan. 31. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!