Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e olyan, aki hatarozottan erzett sosem ismert gorcsot akkor, mikor a megtermekenyult petesejt beagyazodhatott?
Ma estig bevehetem az esemeny utani tablettat, ha ugy dontok, nem.( Ha nem vennem be, az nem az abortuszra lesz igen, hanem a gyerekre. )
Tehat szeretkezes, igen, balesettel, utan lett egy nap mulva peteeresem. Az ultrahang erett tuszot mutatott, de utana az ismert ovulacios fajdalom jott.
Azt nagyon jol ismerem. Kesszuras a fenekemben erzes.
De most gorcseim vannak, amilyenek sosem voltak, es nem idegalap, nem belgaz, kaki ilyesmi. A mehem.
Igazabol meghozom a dontest. Landolas utan merem csak bevenni, ha barmit okozna.
Csak erdekel, es elviekben ilyen nincs, tudom.
Meg nem attol.
Amugy hideg esszel egy esetleges koran elvegzett abortusz nem olyan artalmas, mint egy biztos lorugas.
De itt ugye az a tet, hogy ikszedik het utan, a meg megengedett hatarodon belul szerintem brutalis gyilkossag. Elotte erkolcsi kerdes. Szoval beveszem, mert nincs ra garancia, hogy pikk-pakk vegeznek el a leglegkorabban.
Egy repulout utan veszem be. De akkor meg mindig benne leszek a harom napban.
Elfogadom, hogy psziches a gorcs, csak a mehemben es nagyon hihetetlen.
Otven fele is nagyon kell vigyazni, nekem meg van peteeresem. Olyan lecke ez, hogy soha tobbet nem fordulhat elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!