Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentkezett valakinél fogamzásgátló hatására libidócsökkenés? Mennyi idő után? És Milligesttel ilyen tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 20:55
11/18 anonim válasza:
Én is Milligestet szedek, kb. 2 éve. Kipróbáltam a Lindynette 20-at és a Yasminelle-t is, de ugyanúgy csökkent a libidóm, illetve a libidógyilkos hatás fennállt továbbra is. Kb. 1-2 hónap alatt elég durván lerombolta a libidóm. Sajnos más módszer nem jött be nekünk eddig. De abba akarom hagyni, mert már a szakításon gondolkodunk...A párom napi 3szor akarja, régen nekem is ment volna, amíg nem szedtem ezt nyamvadt bogyót. Nekem már egyáltalán nincs igényem a szexre, ennyire durva a tabletta. Eszembe se jut és ha csináljuk is, alig várom,hogy vége legyen. Semmi élvezet nincs már benne. Régen, amikor nem szedtem fogamzásgátlót, nagyon kívántam a szexet.
12/18 anonim válasza:
Olyan értelemben csökkent a libidóm, hogy egyszerűen elmúlt a késztetésem a szexre. Egyszerűen eszembe se jutott. Holott előtte nagyon kis nimfó voltam. Minden nap volt igényem rá, a tabinál meg kb csak a 7 napos gyógyszerszünetben. Egyszerűen nem tudtam annyira fel sem izgulni, nehezebben élveztem el. Emiatt abba is hagytam, és utána minden visszaállt a régi kerékvágásba :)
13/18 anonim válasza:
A kajákat vagy nasikat jobban kívánjátok? Egyéb változásokat észleltetek pl. idegesség, ingerültség, koncentráció hiánya?
14/18 A kérdező kommentje:
én most kezdtem el szedni újra,1,5éves kihagyás után a Milligestet.
az elején nagyon nassolós voltam,csoki csoki hátán.kicsit érzékenyebb vagyok,ingerlékenyebb.
a mellem 2szeresére duzzadt,olyan mint a szilikon,nehéz és kemény.libidómmal nemtudom miújság,mert ha a párom elkezd izgatni,akkor ugyanúgy megkívánom,mint eddig,szóval remélem nem lesz változás.
2010. aug. 2. 12:10
15/18 anonim válasza:
Én 1,5éve szedek Milligestet, kb 7hónap után kezdtem érezni a libidócsökkenést, és mostanra meg teljesen kiölte a vágyat belőlem. Jövőhéten megyek dokihoz másik gyógyszert íratni...
16/18 anonim válasza:
Én korábban már szedtem a Milligestet, akkor nem tűnt fel a libidócsökkenés, mert az az igazság, hogy akkoriban már alapból se nagyon kívántam a barátomat. Tehát akkoriban nem feltétlenül a tabletta okozta. Most kb 1 éve szedek újra gyógyszert, először a Lindynette 20-at, az nagyon rossz volt (más szempontból) ezért visszaállítottak a Milligestre. A Milligestet szeptember óta szedem újra és ami miatt nagyon el vagyok keseredve, hogy 1-2 hónapja figyeltem meg, hogy amikor szedem a gyógyszert 21 napig, a béka segge alá került a libidóm, pedig korábban úgy kívántam a páromat meg a szexet hogy az nem igaz! A 7 napos gyógyszerszünetben visszatér nagyjából a régi vágy, de amint megkezdem az új levelet, nullán vagyok. A barátom hiszem, hogy észrevette, mert nem panaszkodom, meg nem is hárítok soha de nem esik annyira jól a szex, és nagyon szomorú vagyok emiatt, mert amúgy imádom Őt. Mi lett veled azóta kérdező? Váltottál esetleg új gyógyszerre? Amúgy mostanában nagyon csúnyán mitesszeresedik a bőröm is, ez sem hiszem, hogy véletlen... már gondoltam arra is, hogy eldobom végleg a foggátlókat de csak ebben bízom igazán. Remélem, még nézed ezt a kérdést, várom válaszod!
18/18 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát én 1,5évig szedtem,aztán 1,5év szünet,most július óta szedem megint a Milligestet.Az előző barátomnál biztos nem a gyógyszer volt az oka a szexhiánynak...Most teljesen mániákus vagyok,annyira kívánom a barátomat...:)
2011. febr. 6. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!