Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kihagytam 3 drb fogamzásgátlót, ezt követően pedig meg jött a menstruációm annak ellenére, hogy ebben a hónapban már volt.
Figyelt kérdés
Meg tudtam hogy az egészségügyi problémáim mögött a fogamzásgátló lehet a felelős ez miatt pedig ijedtemben rá sem bírtam nézni a tablettara, nem hogy még be is venni . A baj csak ott van, hogy a tabletta szedése közepén voltam mert már 9 darabot be vettem. Szóval a mai nappal együtt 3 napot kihagytam és a harmadik napon újra meg jött a menstruációm,annak ellenére hogy már volt. Azt szeretném meg tudni ez normális - e? Vagy totálisan fel borította a ciklusom? Folytassam inkább a szedést, vagy már hagyjam abba?2020. jan. 13. 19:38
1/6 anonim válasza:
Normális, mivel a tabletta mellett nem menstruáció van, hanem megvonásos vérzés. Ezt mondjuk tudhatnád, ha már tablettát szedsz. Nyilván ha a levél közepén abbahagyod, ugyanúgy lecsökken a hormonszint, mintha a levél végén hagynád abba és megjön a megvonásos...
2/6 anonim válasza:
Igen, normális hogy a tabika abbahagyás után jön az álmensike. Mert így működik a tabika. Amíg szeded no álmensike, abbahagyod érkezik. Amúgy igen, jól felborítottad a ciklusut.
3/6 anonim válasza:
Milyen egészség ügyi problémáid vannak? Mert szerintem 9 nap alatt még semmi komolyat nem tud okozni a tabletta
4/6 A kérdező kommentje:
Csak ebben a hónapban vettem be 9darabot.A tablettát már lassan egy éve szedem, azaz 10.honapja. Az egészségügyi problémám ezen a nyáron kezdődött amikor a lábamon jött ki egy furunkulus (kelés) azóta folyamatosan jönnek ki a testemen.. Novemberben a kezemen, most decemberben pedig a fejemen elkepeszto fájdalommal jár és novemberben-decemberben is szedtem antibiotikumot sőt a kórházat is meg jártam nagyon magas láz okaval ami persze a furunkulus miatt volt. Az interneten azt írják bakteriális fertőzés az oka, viszont az orvosom szerint bármi más is okozhatja, szerinte a fogamzásgátló is, szóval hamarosan mennem kell májtesztekre. Mások ajánlották a pajzsmirigy kivizsgaltatasat is, szóval ezért szeretném abba hagyni a tablettat. A válaszokat nagyon szépen köszönöm.
2020. jan. 14. 15:08
5/6 anonim válasza:
Akkor jobb lesz igen ha abbahagyod legfeljebb ha kiderül hogy nem ez az oka elkezded megint ha úgy érzed
Jobbulást neked, remélem hamarosan megoldódik a problémád <3
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy
2020. jan. 14. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!