Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló kihagyása miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló kihagyása miatt lehet inkább barnásabb színű a menzesz?

Figyelt kérdés
a legutóbbi levél első szemét csak másnap vettem be,sajnos már 12 órán kívül,de az utasításoknak megfelelően,.és védekeztünk óvszerrel is. most megjött,de barnásabb mint szokott. ennek mi lehet az oka?
2010. júl. 21. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem pl mióta gyógyszert szedek inkább barnás, mint piros, vörös... nem tudom ez a válasz mennyire segített, de ha védekeztél, akkor nincs ok aggodalomra
2010. júl. 21. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:

de mindig rendes piros szokott lenni,azért idegesít nagyon

lehet ok aggodalomra?

mert most nagyon ideges vagyok. arra is gondoltam,h attól ne,m lehet barnább,h ittam pár napja azért alkoholt,+ az idegességtől?

2010. júl. 21. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Nincs összefüggés. Esetleg lehet, hogy melegben hamarabb bomlik a vér, de ez csak tipp.
2010. júl. 21. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
és ha holnap csinálok tesztet az mennyire megbízható így menzesz alatt?
2010. júl. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!