Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meg fogogk tőle hízni? Mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogogk tőle hízni? Mennyire befolyásolja? Ha sportolok akkor is?

Figyelt kérdés
Ha szedem a fogamzásgátlót....mindenki azt mondja hízik tőle...sokat vagy keveset nem tudom
2010. júl. 20. 18:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A jól megválasztott tabletta nem hízlal egyáltalán. A rosszul megválasztott viszont akkor is, ha sportolsz, és akkor is, ha koplalsz.

Megoldás: 2-3 kiló hízásnál vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. Nem szabad megvárni, míg feljön 20 kiló, mert az sose bírod leadni.

2010. júl. 20. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Én sem meg a barátnőim se híztak el.

30L

2010. júl. 20. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
én fogytam tőle4kg, de mondjuk az enyémnek ez egyik tulajdonsága, hogy nem tartja meg a vizet a szervezetben, mert amúgy ezért hizlal, de igaz, hogy ha hízol, s 3hónap után nem áll le s megy vissza a súlyod, akkor irány a doki. embere válogatja...
2010. júl. 20. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
és mi a neve ennek amit te szedsz?Olyan érdekesek ezek....jó..még is vannak buktatói
2010. júl. 20. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
én YAZ!-t szedek, de tudtommal Magyaro. nem lehet kapni. de a yasmin és a yasminelle nagyon hasonlít... tényleg érdekes, hogy mennyire változó
2010. júl. 20. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:

utolsó, te is fogytál tőle? én is fogytam tőle, mondjuk nem attól, hanem a mercilontól, aztan attertem a yaz-ra, volt 2-3 hónap szünet, és ahogy abbahagytam, rámjött 4 kg.. :S

kérdezőnek -- nem a tabitól hizol, hanem a kajalastól.. :DD

2010. júl. 21. 00:21
 7/11 anonim ***** válasza:
00:21. én pont annyit fogytam, s aztán valószínű abba hagyhatom a szedést, de most elkeserített, hogy visszajön az a pár plusz... ne naaaaa
2010. júl. 21. 09:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem:):DMegválltozik a hormonháztartás és e miatt zabálhatnékot érzek majd minden alkalommal:D a problémám amúgy is nagyon vigyázok a meghízásra,szinte azonnal futok az edzés mellett ha már valami nem tetszik magamon...ez beteges......igaz?
2010. júl. 21. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
hát nem feltétlenül. az az igazság, hogy a szaladás egészséges, de mértékkel. és jobb ha edzéssel fogysz, mint koplalással, hányással, s hasonló...
2010. júl. 21. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:
dehogy lesz már zabálhatnékod.. áá..
2010. júl. 22. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!