Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszerrel kiszolgálnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerrel kiszolgálnak a Tescoban egy 16 évest vagy annak a vásárlása is 18 éves korhoz van kötve?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 14:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

na figyelj: vettem én már kotont tescoban, intersparban, dm-ben, rossmanban, sőt, még a sarki boltban is, mindenhol kötelesek kiadni 18 év alatt is, hisz mindenkinek joga van ehhez az alapvető fogamzásgátló módszerhez. nem, nem néznek hülyének, bár ki tudja, sz@rd le.

15/L

2010. júl. 20. 15:27
 22/38 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 20. 15:28
 23/38 anonim ***** válasza:
én már akartam venni TESCO-ban, nem adták ki, személyit kértek.
2010. júl. 20. 15:31
 24/38 anonim ***** válasza:
ja, 15/F, bocsi, lemaradt
2010. júl. 20. 15:31
 25/38 A kérdező kommentje:
ha pl odaviszem a kasszához és fizetnék de mondja a pénztáros h adjak személyit, odaadom és mondja h bocsika de mivel még nem vagy 18 ezért nem adja ki akkor fog hívni biztonsági őrt vagy valaki mást?
2010. júl. 20. 15:35
 26/38 anonim ***** válasza:
Nem hív senkit. De ha ilyet tesz akkor kérd meg, hogy mutasson egy kiírást miszerint óvszerrel nem szolgálhat ki téged. Ne légy szégyellős, inkább légy határozott úgy általában. De ha ezen izgulsz menj DM-be vagy patikába, mindkét helyen simán kiszolgálnak.
2010. júl. 20. 15:40
 27/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 20. 15:44
 28/38 anonim ***** válasza:

Pont tegnap volt ez valakitől akinek 17 évesen nem adták oda,neki irtam le ezt :

Fogyasztóvédelmi törvény 1997. évi CLV. törvény:

2.§ v) szexuális termék: olyan birtokba vehető forgalomképes dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve a - rendeltetése szerint - szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz kivételével,

Na,amúgy előszeretettel nem szolgálnak ki ő azt mondta.Ha nem akarják odaadni vetessétek meg valakivel ott helyben a pénztárnál aki szimpatikus esetleg,én ezt csinálnám.

2010. júl. 20. 15:46
 29/38 anonim ***** válasza:

[link]

Ja,itt találtam.

2010. júl. 20. 15:47
 30/38 anonim ***** válasza:
Igen, a húgom is velem vetette pár éve, mikor ezt a fantasztikus újítást behozták (őt a gyógyszertárban nem szolgálták ki). Hát fel is kaptam a vizet rendesen, hogy ez már az ostobaság teteje. De most már ő is vehet legálisan.
2010. júl. 20. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!