Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falun lakom nincs a kisboltban ovszer a méretemre?
Láttál már óvszert? A fejedre fel tudod húzni. Persze ha nagyon kicsi a pöc söd akkor értem. De gonolom azért írtad ki hogy a nők érdeklődjenek és dicsekedni tudj hogy hú mekkora.
Online vásárlásról hallottàl már?
#1, ovszert lehet meretre kaoni, mert bar jol nyulik, de nem a szaja. A szaja adott meretben elerheto, ha neki nagyobb vagy kisebb a szerszama, akkor vagy szorit, vagy leesik.
Kerdezo, ha a szexhez felnott vagy, akkor veszel a varosba egy jegyet es veszel. Vagy rendelsz netrol.
Az első válaszoló az életben nem látott még óvszert vagy lófszt sem tud a használatáról. Eridjél vissza általánosba felvilágosításra.
Ha a szüleid nem visznek el, akkor az online rendelés az egyetlen... Viszonylag olcsón vehetsz kilóra, jó minőségű óvszert. Én a wingman-t ajánlom. Nagyobb méretekre van szabva és megbízható, már egy ideje ezt használom.
Nem ertem miert nem tudod apudat megkerni erre.
En anya vagyok, de ha kell fiamnak siman odairja a bevasarló listara, megveszem neki, fiokjába teszem és ennyi.
Nem kell ezt túl agyalni !
"varosba meg nemjar a busz javit jak az utat"
"boltba nincs ovszer meretemre"
Nagyon rég nevettem ilyen jót!!!
Köszi, kedves Kérdező, hálás vagyok neked az év végi humorhalmazért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!