Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
9napon keresztül védekezés nélkül voltam együtt a barátommal, a 10.nap megjött, mit gondoltak van esélye a terhességnek?
Igen mindent tudok a biológiáról a védekezésekről meg ilyenkről,nem vagyok kis éretlen tizenéves, ja és mielőtt elkezditek az abortuszt soha nem vállalnám, puszta kiváncsiságból tettem fel a kérdést
Kérlek ne rohanjatok le , rosz indulatú megjegyzéseket hanyagoljátok légyszi és "terhes vagy meg a barátod is" féle megjegyzésekből nem kérek!
2010. júl. 19. 13:20
1/10 anonim válasza:
Ha megjött akkor valószínűleg minden rendben volt. Máskor inkább óvszert használjatok,és vegyetek egy tesztet a biztonság kedvéért.
2010. júl. 19. 13:24
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm,persze tesztet veszek
2010. júl. 19. 13:26
3/10 anonim válasza:
Hát az esélyed meglenne, de úgy néz ki, nem estél teherbe, mivel megjött. Mondjuk sok esetben ez sem teljes biztosíték, mert sokaknak megjön párszor terhesség alatt, de az a fajta vérzés jóval gyengébb és a színe is inkább barnás. Azért majd csinálj tesztet, ha gondolod.
2010. júl. 19. 13:28
4/10 anonim válasza:
ha az cuccsó 9 napban voltatok együtt, akkor a naptármódszer szerint kevés az esélye. azonban ez nem megbízható. az hogy megjött, hát... ha a 9nap alatt termékenyültél meg, még megjöhetett, a következő menzeszt mindenképp várd meg, ha az is megjön akkor nyugodtabb lehetsz, de egy teszttel megbizonyosodhatsz, hogy igen-e vagy nem. ha nem akarsz még babát, akkor jobb ha védekeztek vagy óvszer, vagy fogamzásgátló.
2010. júl. 19. 13:31
5/10 anonim válasza:
Igen megvan az esély.Az,hogy a 10.napon megjött nem jelent semmit.Még a 9.napi aktus után is bőven van idő a megtermékenyülésre,a beágyazódásra pedig még több.Persze arra kevesebb az esélyed,hogy épp mostanában van peteérésed,de sajnos nem kizárt.Két hét múlva csinálj tesztet és reméljük a következő vérzésed is megjön.
2010. júl. 19. 15:46
6/10 anonim válasza:
Hát azért szerintem van esélye, ha végiggondolod.
Azért a spermiumok elvannak egy ideig a női testben, és ha egy pete hamarabb érik meg....
(Meg ugye előfordul, hogy több pete érik meg egy ciklus során).
És mire beágyazódásra kerül a sor, addigra a nyálkahártya már kellő vastagságú lehet.
Persze ennek szerintem icikepicike esélye van. De vannak nők, akik menzesz alatti szex miatt estek teherbe.
Én nem szórakoznék vele így sem, még ha kicsi is az esély.
Meg mondjuk a biztonság kedvéért két hét múlva csinálnék tesztet.
2010. júl. 19. 15:48
7/10 anonim válasza:
nem jelent semmit, h megjött. van, akiknek még 3-4 hónapig megjön, és mégis terhesek. miért is nem lehetett védekezni? erre az egyre válaszolj már.. ezek szerint, mégsem vagy tisztában mindennel, vagy pedig minden vágyad, h anya legyél? hany eves vagy?
2010. júl. 21. 13:54
8/10 A kérdező kommentje:
igenis tisztában vagyok,lassan 21, és ne itélkezz, azoknak tarts előadást akik 13 és 18 év között vannak és aggódva teszik fel a kérdéseiket, puszta kiváncsiágból kérdeztem, nem avgyok már gyerk abszolút tisztában vagyok a tetteim következményével, inkább a tizenéveseket cseszd le akik abortuszra járkálnak meg falják az eseméyn utánit, meg rohadt korán kezdik a szexet
2010. júl. 21. 23:08
9/10 anonim válasza:
aha.. mert te mit fogsz csinalni? vagy 21 évesen már biztos állásod van? el is kell tartani azt a gyereket. huszonévesen is kellene védekezni, nem csak tizenévesen, nem gondoltad?
2010. júl. 22. 00:14
10/10 A kérdező kommentje:
először is ez az én életem, és rám tartozik hogy mihez kezdek és hogy hogy oldom meg az én dolgom, kiváncsságból kérdeztem, nem kértem hogy cseszegessenek meg itélkezzenek felettem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!